Læs dagbog

Det var godt nok en lang dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 2. maj 2015 20:59

Det var en MEGET lang dag i går . Kunne allerede mærke om morgnen at jeg SLET IKKE havde lyst til at skulle med til den konfirmation.

Nu skal det altså lige siges at hende der skulle konfirmeres er en rigtig sød pige . Har intet imod hende men det er hendes mor der er problemer med .

Min mand har været kærester med hende i 3 uger for meget længe siden. Nå men det er sådan set ikke det der er problemet . Hun er bare en der snakker hele tiden ... hun kan slet ikke finde ud af at lytte til nogen .
Grunden til min mand stadig har kontakt til hende er hendes yngste datter ( hun har 4 børn i alt). Min mand var med til hendes fødsel og har passet på hende mens hun var lille og meget syg .Derfor er der det bånd til hans ex og det har jeg det helt fint med .

Nå men det var en længere historie ... men jeg havde bare ikke lyst til at være der .. var træt og havde det dårligt ... Det var da fint nok i kirken men festen var dødsyg .. der var ikke rigtig nogen der snakkede med os .. ( der var kun 11 gæster ) .
Jeg kendte ikke rigtig nogen men konfirmanden var glad og det var jo det vigtigste . Men jeg blev der jo for pigens skyld hun har ikke haft et nemt liv hun var tæt på at dø som spædbarn og jeg ved godt hende og hendes mor har haft det svært men alligevel ... Det var bare kedeligt og maden var ikke engang god ha ha ...

Da vi kom hjem var jeg bare dødtræt ... udmattet . Det har jo også været en hård uge i skolen og det hele . Jeg kunne også bare mærke jeg var sur og negativ under hele festen ... Gad det bare ikke ... kan mærke hun provokerer mig uden hun egentlig gør noget .

Nå men jeg klarede det og nu vil jeg bare slappe af ... er ikke på toppen i dag er mega plaget af allergi ...