Læs dagbog

Hård weekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 3. maj 2015 20:24

Det har godt nok været en hård weekend . Først den latterlige konfirmation .. Kan mærke jeg brugte rigtig mange kræfter på at være med og kunne mærke jeg blev rigtig sur over det hele ...

I går havde vi min mor på besøg det var super hyggeligt , men jeg var utrolig træt da hun gik og jeg gik tidligt i seng men vågnede jo så midt om natten fordi jeg havde sovet tidligt ...

Jeg har også taget en beslutning om skolen ... Nu er vi jo igang med at repetere i de fleste fag . Det er jo fedt nok og for det meste får jeg rigtig meget ud af det .
Men i morgen bliver jeg altså hjemme . Har brug for en dag hvor jeg sidder og læser hjemme og får styr på alle mine papirer .
Vi skal jo bare have Dansk hvor vi skal snakke om et værk vi har læst og så Engelsk og seriøst så får jeg INTET ud af Engelsk det er dødsygt .
Det er mest Samfundsfag og psykologi jeg får noget ud af lige nu .

Jeg vil være der når der er noget der kan hjælpe mig med eksamen og ellers vil jeg være hjemme og læse alene . Jeg har jo en plan over det vi skal repetere og nogengange får jeg bare mere ud af at gøre det alene .

Men nu vil jeg snart sove ... er SÅ træt ... gider ikke mere ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lød også som en hård konfirmation, men godt at den er overstået nu.

Jeg tror også, du kan få meget ud af at repetere derhjemme. Bare du ikke får for meget fravær? Jeg håber, du får en god hjemme-læse-dag i morgen. Du virker i hvert fald som om, du har god styr på det og er godt struktureret.

Selv tak for dine meget søde hilsener. De betyder meget for mig!

Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 3. maj 2015 20:38