Læs dagbog

Første skridt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 3. april 2015 19:59

Det har været en hård dag . Vi har været nede og arbejde i kælderen . Den skal jo gøres klar til når flyttemændene kommer og tømmer den.
Vi fik smidt en masse gamle ting ud og ryddet op men det er altså svært at pakke det hele ned når der ikke er så meget plads .

Min mand er jo også meget stresset i forvejen og træt fordi han arbejder så meget . Men altså vi har gjort så meget vi kunne og så har vi gjort klar til flyttemændene kan pakke resten ned .
Vi orker ikke mere . Det varer jo heller ikke længe før vi skal pakke vores lejlighed ned men der skal vi først have et møde med dem der står for det hele i bygningen .

Jeg er dødtræt og jeg har haft næseblod hele dagen ... Det er godt min mand og jeg forstår hinanden så godt . Vi behøver bare se på hinanden og ikke sige så meget .
Det er bare stressende .. og vi ved jo ikke hvor vi skal flytte hen endnu det får vi nok først at vide lige før vi skal genhuses .

Nu vil jeg bare nyde resten af påsken med min søde mand . Magter ikke alt det stress ...
Kan ikke mere ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er virkelig træls for jer med den genhusning. Jeg føler godt nok med jer. Jeg ved ikke, hvordan jeg kan opmuntre dig, men jeg tænker på dig. Det kræver meget tid og energi fra jeres side, og der er ikke noget at sige til, at I bliver stressede.

På den positive side, så får I ryddet ud i nogle ting, men det er klart, at I hellere ville være foruden.

Jeg håber, du vil få nogle gode påskedage trods alt!
Stor krammer jhn

Skrevet af JHN1, 3. april 2015 20:59