Læs dagbog

min svære depression og stress

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 5. april 2015 14:39

Jeg har INGEN energi .. Jeg sover hele tiden og er dødtræt . Jeg spiser ikke ret meget mad og fylder mig selv med slik når jeg kan få fat i noget. Jeg ligger tit i sengen og jeg KAN ikke bevæge mig .. orker det ikke det er slet ikke sjovt ... Føler mig nærmest invalid eller rigtig syg ...

Er ked af det og kan ikke overskue noget som helst . Magter ikke at jeg skal i skole igen men jeg har jo ikke noget valg . Det går jo ok i skolen men jeg har bare helt mistet lysten .

Jeg har en depression det kan jeg tydeligt mærke .. jeg føler ikke rigtig noget og det er ikke meget der kan gøre mig glad . Jeg ville ønske jeg aldrig skulle ud mere orker ikke noget .
Jeg skal jo også have fat i en psykiater IGEN!!! føler jeg skal starte forfra og IGEN !!! få at vide at jeg ikke fejler noget udover jeg er usikker på mig selv ...
Der må sq da være noget galt når jeg er 44 år og aldrig har arbejdet og har det så svært med at være sammen med andre mennesker men jeg får jo hele tiden at vide jeg ikke fejler noget .

Føler mig bare alene i verden . Jeg er også stresset over at vi skal flytte og manden har det også rigtig skidt . Jeg elsker ham over alt på jorden og jeg er så taknemlig over jeg har ham for han er en af de få der rigtig forstår mig uden at jeg skal sige en hel masse.

Er glad for jeg kan skrive her hvor jeg ikke behøver ligge låg på noget og lade som om alt er solskin og lyse dage ... her kan jeg være mig selv og bare sige det som det er .

Nå men jeg vil smutte ... var godt lige at få skrevet lidt ... vil nyde solen lidt og hygge med min mand ... der er jo heldigvis også gode ting i livet .

En kæmpe krammer til JHN . Er så glad for du er her og du støtter mig og jeg også kan støtte dig .

Knus fra Mælken

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg ville ønske, jeg kunne gøre dig glad og fylde dig med energi igen.

Jeg håber virkelig, at du får hjælp hos den nye psykiater. For du har ret, der ER noget galt.

Kunne du evt tage din mand med til en samtale, så han måske kan støtte dig og slå fast, at du har det rigtig skidt?

Jeg håber, du kan kæmpe dig gennem de sidste måneder af skoleåret, for jeg tror også, det vil gøre dig godt at gennemføre det.

Ja, du støtter mig rigtig meget, og jeg er glad for alle dine hilsener. Husk at sige det til dig selv også, når du fyldes med håbløshed - du gør en forskel.

Jeg er glad for, at du kan nyde din mad og det gode vejr i hvert fald.
Pas godt på dig selv!
Stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 5. april 2015 17:01