Læs dagbog

Mega træt/stresset

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 6. september 2017 16:33

Hold da op hvor er det hårdt at starte på UNI .
Så meget at læse og mange nye mennesker og nye udtryk og et nyt sted . Men det er fedt nok folk er søde og der er mange i samme båd som mig heldigvis .
Ja i går var en meget lang dag .. Først Græsk med en hel masse grammatik og mig der ikke engang kan hele alfabetet endnu ha ha .. Ja men sidder bare og lytter og så må det altså komme hen ad vejen . Det vigtigste for mig er at lære alfabetet . Jeg lærer jo en masse hver gang og vi er jo lige startet . Men vores lærer er rigtig sød så jeg kan jo bare lige snakke med hende .
Ja og så bagefter havde vi bibelkundskab .. Der er så mange på holdet at folk måtte sidde på trappen det er altså lidt vildt .. mindst 125 var vi . Men vores lærere er rigtig søde og meget engagerede heldigvis . Vi lavde en sjov quiz om biblen og jeg svarede rigtig på det meste he he sjovt nok . Men i morgen starter det jo for alvor med 1 mosebog . Det er nok det fag jeg vil gå mest op i det er det der interesser mig mest .

Ja og så i dag havde jeg *kun* filosofi .. Det bliver altså ikke mit yndlingsfag .. seriøst jeg kan ikke forstå hvad han siger og han snakker som om vi allerede ved en masse om filosfi og de forskellige filosofer .. nå men fint nok vi er jo lige startet og jeg har mit leksikon jeg vil bruge rigtig meget og så bare sidde og tage noter og prøve at læse i den bog vi har .. selvom det er ren volapyk for mig ha ha men jeg hørte nogen andre der også havde det på samme måde ... det er meget *indforstået*. Så vi vil hjælpe hinanden selvom det er svært når vi ikke lige fatter hvad han snakker om .

Ja jeg er bare træt og lidt stresset . Jeg føler jeg kun skal sidde og læse lektier og ikke lave noget som helst andet .. Ja kunne jo bruge flere timer på hvert fag . Men jeg vil først og fremmest bare koncentrere mig om bibelkundskab og så at lære det Græske alfabet .. Ja som de andre også siger et skridt af gangen .. ellers går jeg helt ned allerede nu.
Skal jo lige igang det går nok er jo fedt at gå med så mange søde mennesker .. har mange jeg snakker godt med og møder hele tiden nye mennesker med samme lidenskab som mig det er så fedt . Men det er bare vildt overvældende lige nu .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg håber du har det godt og jeg tænker rigtig meget på dig . Jeg hæver pegefingeren og vifter med øjenbrynene og truer din computer den har bare at opføre sig ordentligt ellers kommer jeg efter den he he .
Du må have det godt og få noget kage og hygge lidt og se lidt matador eller venner det er altid godt når man er mega stresset søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der er meget at lave på Uni. Jeg havde det også på samme måde, at jeg blev nødt til at sortere lidt i læsningen. Til gengæld læste og læste jeg før eksamenerne. Ja, du må vælge ud, hvad du vil lægge din energi i.

Ja, der er mange nye indtryk, når man starter et nyt sted. Men det bliver nok bedre med tiden, tror du ikke. Du skal lige ind i det og lære stedet og de andre at kende.

Haha jeg kan også huske nogle gange, hvor der sad studerende i vinduet, fordi der ikke var stole nok. Ja, det er vildt, men det bliver sikkert også bedre med tiden.

Jeg kunne godt lide filosofi og religionsfilosofi. Men ja, det er svært. Jeg syntes generelt, det var svært på Uni. Men du er sej, du skal nok komme efter det.

Måske kan I bede læreren om at snakke mere tydeligt?

Lige nu fungerer min computer, så måske din trussel har hjulpet? :) Tak for kage, haha. Ja, det hjælper på mange ting. :)

Kan du have det godt og huske at passe på dig selv, så du ikke bliver alt for stresset. Jeg sender dig mange tanker! Stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 6. september 2017 18:48