Læs dagbog

Ja jeg er bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 7. september 2017 18:09

Ja jeg var træt i dag .. men jeg glædede mig til at skulle til bibelkundskab. Det er spændende at læse i bibelen . Men jeg fik faktisk ikke skrevet så mange noter i dag .. Vores lærer havde skrevet en hel bunke noter han har lagt ind på Absalon og dem gennemgik han så .. Ja det gik godt nok stærkt men meget af det han snakkede om havde jeg allerede selv skrevet som noter ha ha .. Ja men jeg lyttede og jeg kendte jo meget til alt det vi snakkede om det var nu dejligt nok .

I morgen skal jeg have græsk .. Ja suk .. det går så stærkt og jeg har svært ved det dumme alfabet ha ha .. men jeg prøver så godt jeg kan men jeg magter ikke at sidde og læse i aften ... er dødtræt og har mega ondt i hovedet .. men jeg ved der er mange andre det har det ligesom mig .. og seriøst det er jo kun første uge .. det skal nok komme hen ad vejen .. Men jeg er glad for mine medkursister og snakker med nye folk hver dag .. mere eller mindre he he .. men det er fedt nok .
Men i morgen møder jeg fra 8 - 10 og så er det weekend heldigvis .

På Lørdag skal vi ud og tømme vores lager og Søndag kommer mor herind men det er fint nok jeg skal bare overleve ha ha .. ej jeg kan bare ikke .. er totalt træt .. nå men det går nok jeg skal jo bare lige igang giv mig en chance he he .

Ja godt det er weekend i morgen .. trænger til det .

Sender søde JHN en mega kvæk kvæk krammer ja jeg så nogen frøkager i dag hos bageren og jeg smilte rigtig meget og sagde dem der er min veninde vild med he he .
Ja kage må der sq til når det hele udenfor er kaos og stress .. Pas nu godt på dig selv min kære ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, jeg kan søreme godt forstå, du er træt. Det er bestemt meget naturligt her i starten. Så bliver det godt at få weekend. Men det lyder som spændende fag, selvom noget af det er svært. Jeg syntes også, at religion var svært, fordi der var så mange teorier, og hvad ved jeg, haha. Men du er sej, så du skal nok komme efter det, det er jeg sikker på.

Hvor er det dog dejligt at læse, at du får snakket med så mange. Det er da skide godt gået! Og godt at du får et netværk der, så I kan bruge hinanden og støtte hinanden, når det bliver hårdt. Fedt, min ven!

Du får da en travl weekend, søde ven. Husk nu at trække vejret også, ikke! :)

Haha nårh, hvor er du SØD! Ja, kermitkager det er bare det bedste, og det er stadig snyd, at du har dem tæt på, og jeg ikke har, haha. Hvor er du sød at sige veninde om mig, sådan tænker jeg også om dig, og det er så rart og hyggeligt!! :) :)

Kan du også passe godt på dig selv! Rigtig mange tanker og et stort knus fra jhn-ven :)

Skrevet af JHN1, 7. september 2017 18:53