Læs dagbog

Starter igen i morgen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 10. september 2017 09:02

Det har været en meget travl weekend. Fredag var jeg jo i skole men havde heldigvis tidligt fri det var dejligt .

Ja og så i går var vi tidligt oppe for vi skulle ud og tømme vores lager med alle de ting vi havde til opbevaring .. hold da op der var mange mange mange flyttekasser. Men heldigvis havde min mand et godt system og vi tog bare en kasse af gangen . Så gik det faktisk overraskende stærkt . Vi havde på forhånd aftalt at vi kunne pakke en flyttekasse hver og så måtte resten ud .. Ja det blev så til 5 i alt fordi min mand havde mange ting fra hans mor der betød noget plus et par billeder og malerier men det hele fyldte kun en palle og heldigvis var dem der havde det opbevaret bare så søde at køre os hjem med tingene med det samme . De kendte os jo fra dengang vi boede det andet sted . Det var sjovt at se dem igen og godt vi nu har afsluttet det derude for så sparer vi jo mange penge hver måned .
Men hold da op hvor var vi trætte da vi kom hjem .. Ja og i dag her til morgen skulle min elskede mand op og på overarbejde .. *heldigvis* blev han hentet af en kollega så kunne han sove en time længere .

Ja og i eftermiddag kommer min mor på besøg vi har noget at fejre i dag . I dag er det to år siden sælger skrev under og lejligheden officelt blev vores . Det er en skøn tanke .
Ja vi skal ud og spise med min mor i dag det bliver hyggeligt .

Men seriøst jeg har ikke lavet lektier i weekenden og jeg kan slet ikke overse det i dag ... Jo jeg har lavet en lille prøve vi havde i Græsk men mere bliver det ikke til i dag .
Heldigvis har vores lærer skrevet at en grammatikprøve ikke bliver lagt ind i dag men først i morgen så den slipper jeg for .. magter det heller ikke i dag .

Ja vil tage bøger med i skole i morgen og så når jeg har fri så sidde på skolen og forberede mig til Tirsdag så jeg kan slappe af når jeg kommer hjem .. har bare ikke de store kræfter lige nu . Men jeg prøver jo så godt jeg kan ... Men jeg starter igen i morgen og kigger på tingene .

Sender en kæmpe krammer og en stillezone til søde JHN jeg synes det er synd du har det så skidt og du er så stresset søde ven .
Pas nu godt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Flot at I har fået ryddet ud i kasserne. Det kan ellers godt være svært. Men det er dejligt at få sådan noget gjort, synes jeg. Ja, og så kan I spare penge, det er da fedt. :)

Ej, er det allerede to år siden, I fik lejligheden. Tillykke. :) Jeg kan godt huske, hvor glad du var, og det er da bare skønt, at du stadig er det. Man skal bo et sted, der er godt for en. Det er vigtigt med et rart "helle", hvor man kan lade op.

Ja, du kan da kigge på lektier, mens du er på skolen, så er det overstået. Det er en god idé. Det skal nok komme stille og roligt, at du får overskud til det. En dag ad gangen.

Tak for kram og stillezone. :) Ja, jeg har det lidt skidt ind imellem, men det skal nok gå. Vi klarer det, os to, ikke. Kan du nu også passe rigtig godt på dig selv, min ven. God dag sammen med din mor og god dag i morgen!
Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. september 2017 15:33