Læs dagbog

Gider ikke kritik

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 11. juli 2017 14:35

Jeg er lidt træt i dag .. sover ikke så godt om natten nok fordi jeg sover meget om dagen ha ha sådan er det at have ferie .
Jeg nyder det virkelig og sidder bare og ser tv og hygger mig og tænker ikke på skolen nu kan jo ikke gøre noget her i ferien alt er jo lukket nu.

Ej men seriøst manden havde først fri kl 18 i går og han var ikke engang den sidste der gik.
Det er vildt så travlt de har denne uge og det var jo kun Mandag i går som manden sagde ha ha vildt ... fra 6 morgen til 18 aften og inden han kom hjem var kl jo 19 . Så han er bare dødtræt og vi sidder bare og hygger og ser tv når han kommer hjem .

I dag så ringede jeg *naivt nok* til mandens tante for bare at høre om hun var ok . Hun er jo ikke helt rask hun har KOL så hun har tit svært ved at få vejret men hun klarer sig fint og hendes nabo hjælper hende rigtig meget og omvendt så det er jo fint nok .
Men jeg er bare sååå træt af hun ALTID kritiserer mig og vores hjem eller den måde vi lever på . I dag var det vores gardiner den var *gal* med .. ja vi skulle da både have persienner og rullegardiner for ellers ville vores lejlighed jo være alt for varm . Ej men undskyld der har jo været mange ting vi har gjort forkert vores skab inde i soveværelset var forkert og den måde vores stue er indrettet på og vores køkken ja det hele .
Er bare så træt af hun ALTID finder fejl hos os og retter os ... det er sq da VORES liv ... Nå men godt jeg kommer ud med det her ... og jeg kan også fortælle manden om det og så griner vi bare af hende ja undskyld men det er sq lidt sjovt . Gider bare ikke alt hendes latterlige kritik .. nok derfor jeg ikke ringer så meget til hende mere.

Nå men ellers nyder jeg jo bare min dejlige ferie og er så glad for fred og ro her der er ingen larm eller stress. Ja jeg har meget at være taknemlig for.
Nu vil jeg over i Fakta og købe lidt lækkert og hygge mig lidt .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN og håber du har en dejlig dag og nyder livet .
Ja lad os slappe af og se noget venner og hygge med kage det er meget bedre end at stresse over noget vi ikke kan ændre på søde ven . Ja jeg tænker på dig ,

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du nyder at kunne slappe af. Det er godt at få ladet op.

Ja, hold op, din mand arbejder meget. Jeg håber, han kan klare det.

Hm ja, den tante er da for viderekomne, må man sige. Jeg kan godt huske, du har nævnt hende før. Det er ikke rart at få kritik, og det skal hun da slet ikke blande sig i. Kunne du sige det til hende, eller lytter hun bare ikke? Ja, ellers må I bare grine af det og så lade være med at snakke med hende så tit. Det må hun jo selv om så!

Jeg håber, du fandt noget godt i Fakta. :)

Ja, "Venner" og kage og hygge, det er bare godt, haha. Jeg må også sige, at jeg får min del af søde sager for tiden, puha. :)
Kan du passe godt på dig selv, min ven!
Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 11. juli 2017 15:21