Læs dagbog

Tøjvask

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 12. juli 2017 18:20

Ja jeg har vasket tøj og skiftet sengetøj i dag det var dejligt . Rart jeg får lov til at vaske nu hvor manden har så travlt på arbejdet he he . Det plejer han jo ellers at gøre . Men jeg har hygget mig med det og har bare slappet af i dag magter ikke så meget bløder en del for tiden igen igen og jeg bliver så træt og får ondt i hovedet af det .

Nå men jeg snakkede med min mor om min mands tante og det hun sagde i går . Ja min mor kan godt forstå jeg bliver irriteret og hun fatter ikke hvorfor hun er så negativ hele tiden det er som om vi aldrig gør noget godt nok . Dejligt at min mor forstår mig og min mand har det også på samme måde .
Hun sidder og kritiserer at vi ikke tog over til min mands brors fødselsdag Mandag ... Ej men seriøst for det første var vi ikke inviterede og han bor jo ligesom i Tønder og vi bor i København . Så sagde min mor også ja tante R kommer jo aldrig med til nogen af vores fødselsdage eller giver gaver eller noget som helst og hun siger hun intet overskud har men hun kan godt tage ud med hendes nabo og venner og alt muligt men os har hun ikke tid til så hun kan bare passe sig selv jeg gider ikke mere med hende . Nå men pyt med hende dumme tante .... gider ikke spilde mere tid på hende ...

Ja nu må jeg hellere lave maden klar til manden kommer hjem han har været på arbejde i 12 timer i dag det er vildt så travlt han har lige nu .

Sender en kæmpe frøkage til søde JHN og hvisker bare jeg spiste en stor kage i dag jeg købte hos bageren he he he he og jeg håber du har det godt og at du har fundet ud af hvad der skal ske med psykologen . Ellers må du komme her på min sofa og ligge og så skal jeg nok hjælpe dig er det ikke sådan man gør ha ha ej jeg er bare tosset men vil bare gerne hjælpe dig søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ah, det er dejligt med rent på sengen. Haha, så får du lov til at vaske, ja det er også hyggeligt nok. Jeg kan godt lide at vaske. :)

Det er da træls for dig at bløde så meget. Bare det dog ville stoppe helt, hva!

Ja, den tante lyder da speciel. Men der er jo nogle mennesker, der nærmest lever for at brokke sig. De glemmer bare at kigge på dem selv og se, at de heller ikke er perfekte. Som jo ingen er. Ja, glem hende, selvom det er svært. Hun skal ikke have lov til at give dig dårligt humør, vel! Lad hende passe sig selv! :)

Jeg håber, I fik noget lækker mad!

Jeg har bare spist kage til aften, det er så åndssvagt. Ikke fra bageren dog, haha. Men tak for kermitkage, den var god, haha. Fik du også det eller en anden lækker kage? Jo tak, og jeg vil give dig halvdelen af, hvad jeg giver psykologen, hvis du kan hjælpe mig med spisningen, haha. Men så skal du hjælpe mig med at afvænne mig fra kermitkager, haha. Jeg er sikker på, du kan hjælpe mig ligeså meget, haha.

Kan du have det godt!
Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. juli 2017 20:53