Læs dagbog

Børnehave

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 12. november 2018 18:45

Seriøst jeg ved ikke om jeg er igang med at tage en universitetsuddannelse eller om jeg går i børnehave ...
I dag var godt nok slemt . Ja først så skrev A min *veninde* at hun ville gå i skole og ikke tage bussen og det passede mig rigtig godt . Ja så kunne jeg jo tage lidt senere afsted og slippe for at stå og vente på hende på stationen og så skal jeg ikke skifte bus eller noget .

Ja men så tog jeg i skole og det gik rigtig hurtigt med bussen så jeg var der i god tid . Så jeg var tidligt inde på skolen og gik bare lidt rundt udenfor inden undervisningen startede . Nå men så kom A gående og hun gad dårligt nok sige godmorgen og hun gik og snakkede i mobil som altid og der var vist en masse problemer som sædvanlig og hun sad og snakkede i mobil oppe i klassen og brokkede sig helt vildt meget ej jeg magter det bare ikke ...
Nå men så kom de andre og så skulle vi jo have kommunikation . Ja det var faktisk meget spændende vi havde om opbygningen af NGOer altså ikke profit baserede organitasioner noget vi nok selv kommer til at arbejde med en dag .
Men A og M sad seriøst bare og pjattede og kiggede på smykker og fniste og larmede jeg blev bare så træt af det at jeg bad dem være stille ... Jeg kunne slet ikke høre min lærer .

Nå men i frokostpausen så skred de to madammer og de kommer heller ikke i morgen åbenbart ... jeg håber lidt de får så meget fravær at de ryger ud ... De er jo dybt useriøse ... jeg kan jo godt lide dem men jeg gider bare ikke alt det fis og ballede og drama hele tiden .

Efter frokost skulle vi så lave gruppearbejde og så kom jeg i gruppe med to jeg ellers ikke plejer at være sammen med .. og *fedt nok* de sad bare og skændtes om et eller andet jeg ikke lige fulgte med i .. noget med hvem der havde kigget på hvem og bla bla bla ... Ej men hvad sker der ??? er vi ikke voksne ??? det var jo meningen vi skulle arbejde sammen om at kigge på Frelsens hær og de havde bare mere travlt med at skændes og pigen kom til at græde ja jeg ved ikke hvad der sker ...

Men altså jeg kiggede jo bare selv på det og fik også fremlagt de spørgsmål vi skulle svare på ...

Men seriøst nu er jeg bare så træt .. har ondt i hovedet og føler jeg skal holde styr på en hel flok babyer i klassen .. Ja ved godt det ikke er mit problem men når jeg bliver sat i gruppe med folk så forventer jeg også vi kan arbejde sammen alle sammen ... sukkkkk ....

I morgen kommer A ikke og det er skønt så slipper jeg for at følges med hende ... og jeg ved ikke med de andre .. så jeg vil bare i skole i morgen og lære en hel masse er jo derfor jeg er der ... gider ikke Drama .. og ja der er også en i klassen der åbenbart skal skilles men altså hun er sød nok og hende kan jeg sagtens arbejde sammen med .. og der er også mange der er seriøse ligesom mig heldigvis .

Nu vil jeg bare gå ud og lave aftensmad og slappe af .. Vi skal bare have boller i aften .. det er nemt jeg orker ikke at lave en hel masse .. og på Onsdag så vil jeg gå lidt ud og købe noget lækkert til mig selv for jeg får nok penge tilbage for de nøgler som jeg ikke skal bruge på skolen det kunne være rigtig fedt .

Sender søde JHN masser af kage og krammer og jeg håber bare du har det godt .. jeg håber du finder en løsning med hvor din crosstrainer skal stå og at du får bestilt den måske hjælper det så lidt når du får den . Det håber jeg bare for dig .
Ja ellers må vi bare stikke af .. væk fra drama og larm og stress ... Jeg kan ikke mere seriøst og jeg ved også du har det rigtig svært for tiden ... Men uanset hvad så er du en superstjerne der lyser i en mørk tid .. Ha ha hvor er jeg bare mega poetisk .. Hav nu en god aften min søde ven . Tak fordi du lytter .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, hvor kan jeg bare godt følge dig mht alt det fnidder i klassen. Det er mega frustrerende, og især når du bare gerne vil lære noget, men ikke får ro til det. FLOT at du bad dem om at være stille, det synes jeg virkelig. Det har jeg også prøvet på vores møder på værestedet, hvis folk sidder og snakker, for jeg kommer altså for at høre nyt osv. Det er ikke fair, at nogen bare sidder og snakker, men hvad siger jeres lærere? Er de bare ligeglade?

Jeg forstår virkelig godt, at du får nok af det, og bare jeg kunne komme med nogle gode råd, men jeg synes, du allerede gør det, du kan. Beder om ro og sørger for at holde lidt afstand, når det bliver for meget. Ja, hvad kan du ellers gøre, jeg ved det ikke? Men jeg forstår dig så godt, det skal du vide.

Behøver du følges med veninden, hvis det giver dig mere ro at tage af sted alene? Ville hun blive sur, hvis du ikke ville følges mere?


Flot at du fik fremlagt, selvom de andre i gruppen bare skændtes. Det kunne de jo gøre i pausen!

Ja, du kan da håbe, at de enten stopper, de to, eller at de får så meget fravær, at de bliver nødt til det. Altså når de ikke lader til at gide være der alligevel.


Jeg håber, det hjælper dig at skrive ned her, så du kan få det lidt ud. Bare jeg kunne hjælpe dig, for jeg ved, hvor svært du må have det. :/


Ja, i morgen vil jeg bestille min crossfit, og så bliver der forhåbentlig ro. :) Jeg har spist slik i dag, men ikke kage, haha. Jeg håber, jeres boller var gode! Ja, vi kan da stikke af på en tur til sydens sol eller noget, det ville være godt, haha. Væk fra mørke og regn og drama og alt for meget kage, haha.


Kan du nu have det godt, min ven! Mange varme tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 12. november 2018 19:26