Læs dagbog

Jeg fik 10

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 13. juni 2017 15:49

Jaaa jeg fik 10 i tysk det var skønt ... Er mega glad og mega træt ha ha .
Jeg trak et eventyr lige det jeg gerne ville have og ekstemporal teksten var super nem at forstå.
Så er glad nu .
Men på Torsdag går det jo løs igen med Fransk men jeg har simpelthen valgt at holde fri i morgen ... Jeg kan ikke mere og bare jeg får 4 til Fransk så er jeg mere end glad jeg kan ikke mere seriøst ...

Jeg gider ikke skolen mere ... magter det ikke og alt det skide eksamensstress og karater stress... Ja føler jo alle forventer jeg får 12 i alt men det gør jeg jo bare ikke ... og min mor lød også bare helt vildt skuffet sidst da jeg fik 4 ... Ja jeg ved ikke hvad jeg vil sige er bare træt ...

Jeg gider heller ikke translokationen ... jeg har jo sagt farvel til dem jeg kender og jeg ville meget hellere bare ud og spise noget god mad med mor og manden .. istedet for at skulle sidde der og glo i to timer ... og jeg gider ikke folk skal glo på mit eksamensbevis ... det rager ikke andre hvad jeg har fået ..
Ved min mor vil have noget at sige når hun ser nogen af mine karakterer jeg ikke har fortalt hende om ....

Nå men jeg holder fri i morgen skal bare sortere lidt tekster til Fransk og jeg kan jo ikke gøre noget før jeg trækker tekst på Torsdag og så har jeg 24 timer til at læse op der .

Jeg sender søde JHN en mega krammer jeg ved du har det rigtig skidt og jeg tænker meget på dig ... Jeg føler vi så meget ens på mange områder søde ven .
Jeg holder mega kage æde dag i morgen vil du være med he he ?? .. jeg kan seriøst ikke tage mere stress ... skal vi ikke bare stikke af he he ...




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hold da op, hvor er du sej og dygtig! Stort TILLYKKE!!!!!!!! Hold da kæft, hvor er det godt. :) :) :) :) Jeg er stolt af dig!

Ej, hvor godt at du bare trak noget, der lige var dig, så er der noget ved det, haha. Så godt!

Ja, pas godt på dig selv og husk at puste ud mellem eksamenerne. Det er vigtigt! Du skal ikke stresse!

Det er da skide lige meget, hvad du får af karakter, især når det er i fag der bare ikke er dig. Ved du hvad, ens mor skal være stolt af en lige meget hvad!! JEG er stolt af dig, jeg siger det lige igen!! Og det havde været lige meget, om du havde fået 2 i dag!

Ja, en god middag er at foretrække, sådan ville jeg også have det. Husk det er dig, der bestemmer, hvad du vil!

Jeg håber, du kan falde lidt ned i morgen, så du er klar igen! Jeg håber, du trækker noget nemt i fransk!

Ja, vi ligner hinanden på mange måder, det tænker jeg også tit på. Så vi forstår hinanden, det er rart. Jeg ved også, du har det svært med mange ting, også selvom du vist ikke altid snakker eller skriver om det.

Pas nu på dig selv, søde ven! Ja, jeg vil rigtig gerne være med til en kage-stikke-af-dag i morgen, haha!
Mange tanker til dig og et stort tillykke kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 13. juni 2017 18:10

Hej Mælken.

Vil sige tillykke med karakteren og sige at jeg synes du har gjort det godt i år. Forstår godt du er skole træt. Det er også meget at skulle igennem.

Så hold du fri i morgen med god samvittighed. Det er med at passe på sig selv.
Hilsner fra tvivl

Skrevet af Tvivleren, 13. juni 2017 23:28