Læs dagbog

Mere eksamen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. juni 2017 10:20

Ja så er der eksamen på programmet igen i dag... Fransk ... føj jeg gider ikke ha ha ...
Det er varmt og jeg er træt ... masser af undskyldninger .

Nå men jeg har været inde på skolen her til morgen og trække en tekst ... trak *selvfølgelig* La Colere .. Vreden .. noget med unge uintegrerede indvandrere og deres problemer . Ja vi har en mega lang tekst jeg skal inddrage ... og så selve eksamensteksten på 4 sider .
Ja må igang ... suuukk ha ha ...

Senere vil jeg lige i centeret og købe en sandwich og måske noget kage .. kan ikke hidse mig op over det her ha ha .
Nu vil jeg bare oversætte teksten og så se hvad der sker .

Sender søde JHN masser af is så du overlever i varmen og ikke besvimer . Ja jeg håber du får en dejlig dag og kan sidde i haven uden der er nogen der larmer eller fugle der skræpper ha ha .. Pas nu på dig selv min søde super ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg håber, du har haft en god læsedag! Det skal nok gå med fransk, og hvis det ikke går, så pyt med det. Du er super sej alligevel! Men jeg håber for dig, at du selv føler, det går tilfredsstillende. Det er jo det bedste. Men jeg vil holde af dig lige meget hvad!

Det lyder ikke som den bedste måde at tilbringe dagen på med en fransk tekst eller to og så noget, man ikke er interesseret i. Men jeg håber, du har klaret det alligevel!

Ja, så må belønningen være god mad og kage, haha. Det har du da i den grad fortjent!

Så skal du til sleve eksamen i morgen? Rigtig meget pøj pøj med det, min ven! Undskyld jeg først skriver nu, men jeg håber, du ser min hilsen, inden du går i seng. Jeg ligger selv under dynen (eller over den måske i varmen, haha) om 5 minutter. :)

Tusind tak for is. Jeg har faktisk spist en is i dag. :) Der var ok roligt i haven i dag bortset fra en tudeunge, haha. Ja ja børn. :) Men de blev vist hurtigt gode venner igen. :) Tak for dine søde ord, jeg skal nok passe på mig selv og det skal du også, husk det!!

Mange tanker til dig og en rigtig stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. juni 2017 21:23