Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. juni 2018 17:53

Jeg er bare træt .. af det hele .. Ej men bliver bare stresset af det mindste lige for tiden .
Er træt af skide polakker der snakker udenfor HELE tiden og ryger og de er fuldstændig ligeglade med os .. De ryger og sviner .. ej øv altså .

Ja og nu skal vi så åbenbart male i weekenden ... og det magter jeg bare ikke . Vi skal male hegn på svalegangen .. ja jeg ved sq ikke lige hvad de regner med .. jo vi kan male det indvendigt men det kræver altså at man skal helt ned på knæ og jeg har to ømme knæ så det er ikke lige så fedt .. og så ved jeg så ikke hvordan de regner med vi skal male det udvendigt .. så skal vi da finde en meget høj stige og den skal jeg sq ikke op på haha og der er vist heller ikke mange andre der vil op og stå der ( svalegangen er jo på første sal).

Ja er bare ikke oplagt til at male .. håber jeg kan lave noget andet .. eller også bare gå sammen med manden og hjælpe lidt til hvor jeg nu kan .
Er heller ikke fedt når jeg har ondt i maven ...
men vil jo gerne mødes med de andre og også få snakket om det med polakkerne .. ja vi skal male lige der hvor de bor men de er jo ikke med for de er jo kun lejere og er ligeglade .. har lyst til at male deres dør til så de ikke kan komme ud ha ha .. eller noget ..

Nå men jeg fandt ellers et spil i går på min mobil i play store .. et jeg savnede på computeren som man ikke lige kan købe mere det var super sjovt så jeg købte det har jo mit gavekort .. he he .. det hedder Airline Tycoon og jeg har haft det før men så virkede det ikke mere .

Ja men nu venter jeg bare på manden kommer hjem .. den stakkel han er træt .
Ja orker ikke at lave mad så det bliver nok noget udefra i dag .

Sender søde JHN masser af tanker og håber du har det godt .. jeg tænker så meget på dig og forstår dine frustrationer med dine naboer og underboer .. Ja det er ikke sjovt .
Det med folk der bare slet ikke tager hensyn er bare ikke OK .. men jeg håber vi finder en løsning i weekenden .
Du har ret i jeg mangler struktur i mit liv nu ja rigtig godt ord .. jeg savner det der med at stå op og have en plan eller bare noget jeg gerne vil .. men ja det kommer jo på den nye skole ..
Jeg håber bare du har haft en dejlig dag og at dine naboer ikke larmer for meget . Godt vi to har hinanden og kan brokke os her ha ha ... det er da hyggeligt .