Læs dagbog

arbejdsweekend

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. juni 2018 14:19

Ja nu er det jo snart weekend .. og vi skal male hegn i weekenden .. Jeg kan ikke overse det har ondt i maven . Men jeg må jo bare gå derned i morgen og se hvad der sker ... Vi skal jo bare vise flaget og måske hjælpe lidt hvor vi kan og manden går nok også med .

Vi skal også snakke med de andre om de skide polakker .. De snakker hele tiden ude på svalegangen og ryger .. ej det kan sq ikke være rigtigt at vi ikke kan åbne vinduet .. er jo ikke vores skyld de ikke må ryge inde i deres lejlighed . Ja jeg brokker mig sq lidt her ha ha det må jeg godt .

Ellers sker der jo ikke så meget .. vi skal bare male hele weekenden ... Ja og hygge og se fodbold og netflix .. Ja nu er fodbold VM jo startet men er nok begrænset hvor meget vi gider se det ha ha .. manden har en app hvor han følger med i resultaterne men han ser ikke så mange kampe heldigvis .

Sender søde JHN masser af krammer og kage håber du får en dejlig weekend og hygger dig lidt min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg fik ikke skrevet i går, da jeg var på værestedet hele eftermiddagen og så ude at spise om aftenen. :) Men jeg har læst din dagbog.

Ja, det er da enormt frustrerende med de polakker, og du har det nok værre end mig med mine gamle tusse-underboere. :) Jeg håber virkelig, I finder ud af noget. Ja, og det er godt, at vi kan komme ud med tankerne herinde og dele dem med hinanden. Jeg er i hvert fald glad for, at du forstår mig.

Jeg håber, du kan finde et eller andet at hjælpe med i weekenden, som ikke vil påvirke din mave. Det er da også irriterende med den mave. :/ Skal jeg lige trylle den rask? (Bare jeg kunne!).

Jeg håber også, du får en god weekend og også får slappet lidt af. Jeg sender dig mange varme tanker og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. juni 2018 17:52