Læs dagbog

Ej hold op

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. oktober 2018 08:25

Ej hvor er polakkerne bare belastende seriøst!!!
I går der larmede de hele dagen .. det kan sq da ikke være rigtigt at vi ikke kan have vinduet åbent fordi de skal stå 5 fyre og ryge og råbe i mobil og alt muligt ... igår tog jeg i centeret bare for at slippe for dem det siger da noget ha ha ... Et overfyldt center med masser af larm .

Allerede her til morgen står de udenfor igen ..
Jeg overvejer SÅÅÅ meget at snakke med min nabo der er formand her i foreningen ... jeg fatter altså heller ikke hvordan de kan bo så mange mennesker i en to vær lejlighed ...

Ja de ved godt de ikke er populære hos os .. Hver gang de kommer ud på svalegangen og ryger så lukker vi vinduet og trækker gardinerne for .. Ja gider sq ikke de skal stå og glo lige ind i vores lejlighed .. men de er jo totalt ligeglade ...

Puha det var godt at komme ud med alt det her ... Ja kan jo slet ikke snakke med mor om det hun bliver bare sur på mig .. selvom jeg ikke har gjort noget .. Nå men godt jeg har min mand og depnet he he .

Ja nu skal jeg jo prøve at slappe lidt af i dag ..
Vil bare lukke vinduet og hygge lidt ...
Ja måske se tv sammen med manden eller bare sidde ved computeren eller noget .

Sender søde JHN masser af kage .. har lyst til kage i dag ... Ja eller noget god slik ha ha .

Ja min veninde har det ikke så godt hun har vist været igennem en masse ting .. men jeg kan jo desværre ikke gøre noget skal jo passe min skole .

Ha ha må indrømme jeg så IKKE .... vild med dans i Fredags .. så en film om Anders Breikvig i Norge ret uhyggeligt .. Ja men ville gerne se den ..
Håber du hyggede dig med vild med dans søde ven .
Jeg håber du får en hyggelig dag med masser af hemmelig fedt fri kage eller noget he he .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Så er det meste motion overstået, og jeg har set "Barnaby" og var ved at falde i søvn i solen (i sofaen), haha, så nu er der ro til at skrive lidt. :)

Ja, de skide polakker, hvad søren skal vi stille op med dem. Jeg synes virkelig, du skal snakke med formanden. Du behøver jo ikke komme med det som brok, men bare sige, at du føler dig generet, og om han kan hjælpe.

Jeg kender det jo så godt. Sidder også med hørebøffer nu, fordi underboens datter er der og har sådan en skringer stemme. Så jeg forstår godt, at du er nødt til at flygte fra det, og sådan burde det bare ikke være. Jeg forstår også godt, at du er ked af, at de bare er ligeglade, når I lukker vinduet og trækker for. Det er noget af det værste, synes jeg, når folk bare er ligeglade. Det er bare ikke i orden og så frustrerende.

Jeg forstår ikke, din mor bliver sur, det er jo ikke din skyld. :/


Ja, godt du kan lukke det ud herinde, men det ville være godt, hvis du kunne få gjort noget ved det.


Jeg håber, du trods alt får en god dag sammen med manden! Spis kage og slik og prøv at hyg dig, ikke.

Ja, godt du vil koncentrere dig om skolen, og det er ikke sikkert, veninden overhovedet vil hjælpes jo.


Iihh, men du skulle jo se "Vild med dans", haha, griner. Puha ja, det må have været en skræmmende film!

Kan du passe på dig selv, min ven! Mange tanker og kram og masser af god kage fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. oktober 2018 14:58