Læs dagbog

Holder fri

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. oktober 2018 09:43

Jeg holder fri i dag .. helt fri ... Gider ikke stresse eller tænke på skole og lektier .
Ja jeg kan jo ikke gøre så meget lige nu vil bruge næste uge hvor vi har *projekt* til at læse op .. har simpelthen brug for at passe lidt på mig selv .
Jeg er snottet og har lidt feber så hygger mig bare og ser lidt tv og drikker varm kakao .

I morgen vil jeg gøre rent og få ordnet en masse herhjemme .. ja skolen skal jo ikke fylde alt i mit liv ha ha .. jeg skal have gjort rent i køkkenet i morgen det ligner en slagmark . Men i dag skal jeg bare hygge og måske se en film på netflix .

I går var polakkerne heldigvis ikke så slemme som Lørdag ... Men de var hjemme og de var ude og ryge som altid . Men vi så tv og havde lukket vinduet og trukket for og solen stod alligevel lige ind så vi havde trukket gardinerne helt for .

Sender søde JHN masser af krammer og kage og kakao med skumfiduser hvis du er til det ha ha .
Ja det er MEGA frustrende at de er SÅ ligeglade de skide polakker .. men vi tager det op på det næste møde det er helt sikkert .. altså ikke som brok men vi må have styr på folk der ryger og smider med skodder og larmer .
Men vi snakker også om at det er godt vi ikke bor ovre ved siden af dem .. tænk aldrig at kunne åbne et vindue uden at deres røg og larm kommer ind eller at have soveværelse op mod deres stue der må jo være meget larm når de er så mange mennesker he he .

Jeg håber bare du har en hyggelig dag og jeg vil tænke på dig når jeg sidder og slapper af og ser film så kan du træne for mig ha ha og jeg håber du finder en løsning med dit løbebånd søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Altså din lille snotnæse, haha. Kan du så lade være med at være syg i din ferie, det er for dumt, haha. Nej, jeg driller bare, men jeg håber ikke, det er for slemt. God bedring. :) Ja, pas godt på dig selv, du skal holde mange år endnu. :)


Jeg gad også godt få mit køkken gjort ordentlig rent, bare jeg dog også kunne tage mig sammen. Måske du kan smitte mig lidt med det?

Jeg håber, du har hygget dig i dag og set film og spist guf og drukket kakao. Jo, jeg er også til kakao og gerne med flødeskum eller ja, skumfiduser, haha.


Dejligt hvis polakkerne kan holde lidt fri med larmen ind imellem, men jeg synes, det er fornuftigt at tage det op næste gang, så I måske kan finde en god løsning. Det går jo også ud over andre end jer, som du siger, så du kan sikkert finde nogle støtter der. Puha, det må være belastende for jer alle!


Kan du have det rigtig godt og god ferie og pas nu på dig selv og bliv rask snart, ikke. Du skal jo være frisk til køkkenarbejdet, haha. :) Du får mange tanker og et stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. oktober 2018 19:11