Læs dagbog

Fridag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 14. december 2018 08:25

Ja jeg holder fri i dag .. heldigvis .. ingen skole og ingen stress .. Jeg er bare træt oven på i går og alt det stress med fravær .
Ja blev sq slået lidt ud .. Havde ikke lige set det komme .. Havde hele tiden holdt øje med den anden procent ..

Men .. jeg har tænkt at HVIS .. jeg skal skrive opgaven så går det nok .. og så vidt jeg forstod skal den først afleveres 10 Januar . Jeg vil bare gerne være helt sikker på hvordan den skal bygges op og alt det der .
Men jeg håber på jeg IKKE skal skrive den .
Jeg vil gå i skole Mandag og Tirsdag og se hvad der sker .. og ja ellers må jeg snakke med vores lærer Torsdag og muligvis får en løsning eller noget . Eller få en præsis viden om hvordan den skal skrives .. jeg ved jo der er andre der også er i samme situation som mig .

Nå men i dag vil jeg julehygge det skal ikke ødelægge min dag det her . Jeg skal pynte lidt op men først skal jeg i centeret og købe lidt julegaver og hygge .. Ja og har også lyst til at købe en lille lyskæde til vores ene vindue som bare kan ligge der og give lidt hyggelig lys .
Ja må se hvad jeg finder på i dag .

Jeg blev bare slået rigtig ud i går først var der gruppearbejde om vores julevandring .. der kunne jeg ikke rigtig snakke så meget med for de snakkede om den del hvor jeg ikke var der ha ha ... Og så skulle vi se på noget i en bog jeg ikke havde med nå men altså det var fint nok . Men så var det jo Luciadag .. og så var der et optog ude på gangen med sygeplejerskeeleverne ha ha det var fint nok men så skulle vi ind og *julehygge og klippe klistre* og det magtede jeg bare ikke .
Der var jo alle på skolen derinde i lokalet plus høj musik og ja ingen plads nærmest at sidde på . Men jeg blev en time og så smuttede jeg hjem .

Men i dag er det julehygge den står på og jeg har det meget bedre . Jeg fik også snakket lidt med manden om det hele og han er så sød han giver pizza i aften og han ved også hvordan jeg har det både med stress og med min skod fod ...

Sender søde JHN masser af krammer og lækkert juleguf .. Tak fordi du altid lytter og jo jeg kan godt snakke med manden men han er bare mega stresset på arbejdet for tiden og jeg vil ikke ligge for meget over på ham .
Men han er sød og han passer godt på mig .
Ja jeg var måske forberedt på den der skide opgave men alligevel ikke ..

Men i dag skal vi bare hygge og æde pizza og juleslik og jeg vil tage i centeret og købe gaver og juleslik og alt muligt . Ja og så hjem og se julefilm med manden i aften .
Jeg håber du er ok min søde ven og ikke stresser for meget over vægt og larm og alt muligt .. ja det er sq ikke nemt det ved jeg men du er en superstjerne .
Ja det med at holde foden i ro går vist ikke så godt i dag ha ha .. men altså jeg tager noget smertestillende og jeg kan jo altid sætte mig ned i centeret hvis jeg får alt for ondt og måske drikke en kop kakao eller noget .
Hav nu en super dejlig dag og pas på det er koldt udenfor .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du ikke lader dig slå helt ud over den mulige opgave. Ja, jeg ved godt, at du ikke var forberedt, fordi du troede, det var den anden procentdel, der gjaldt, men jeg tænkte, at du måske alligevel havde tænkt, at du kunne risikere det. Men det er aldrig rart, det ved jeg. Jeg håber, du slipper!

Åh ja, det kan jeg godt se med manden, men jeg er da sikker på, han gerne vil lytte alligevel og hjælpe dig. Dejligt at han giver mad, så du ikke skal tænke på det.

Flot at du alligevel var med en time til julehygge i går! Ha, det lyder hyggeligt med Lucia. :) Det er nu kønt, synes jeg. Vi har engang lavet det på værestedet, det var nu sjovt, haha.

Jeg håber, du finder alt det, du skal i dag. Nej, det lyder ikke til, at du får hvilet din fod, haha. Du er slem, er du. Du skal jo passe på dig selv! Men det kunne jo være en god undskyldning for at drikke en kop kakao i centeret, som du også selv er inde på. :) Jeg synes, du skal gøre det. Eller måske er du allerede hjemme igen.

Jeg har været ude at kigge lidt rundt også, og ja, det var koldt! Men nu sidder jeg i den varme stue, det er dejligt, og om lidt skal jeg se skiskydning, haha.

Kan du nu have det godt, min ven. Godt du ikke vil lade opgaven ødelægge din dag, sådan skal det være! Mange tanker og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. december 2018 13:38