Læs dagbog

Julehygge

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. december 2018 13:38

Ja i dag slapper jeg af . Skal ikke ud mere i dag heldigvis.
I går var jeg i centeret .. slap nu af der var mange mennesker allerede kl 10 da jeg var der da butikkerne åbnede.
Der var også mange børn fordi der er noget juleunderholdning så der var fyldt med unger inde midt i centeret .

Nå men jeg kom både i Tiger og Normal og Føtex og så var jeg også bare helt smadret ha ha … Fik købt en masse små gaver både til julespil og lidt til mor og manden og en gave til vovserne.
Så gik jeg lige forbi slagteren og købte et par sandwich med hjem det var fint nok .
Ja og på vej hjem var jeg lige i fakta og købe noget toiletpapir og en fik også en lille pose bridgeblanding . Det plejer jeg ellers ikke for jeg synes 35 kroner er dyrt for slik ha ha .

Nå men jeg fik også pyntet op og fik en lyskæde der ligger og julelyser i vindueskarmen det er hyggeligt .

Manden ligger bare på sofaen i dag og ser Netflix det er skønt vi skal ikke nå noget . Senere skal vi se lidt julefilm og spise lidt julekager .

Jeg kan godt mærke jeg er træt det har været en hård uge i skolen og alt det stress med den skide opgave . Men jeg kan jo hverken gøre fra eller til her i weekenden ..

Sender søde JHN masser af krammer og et kæmpe lager af juleslik ha ha jeg er sleeeemm er jeg … Vi har det begge to skidt for tiden og ved du hvad det er ok med mad og slik … og jeg sladrer ikke .
Jeg vil bare så gerne gøre dig lidt glad og hygge lidt her i julen og det er mørkt og koldt udenfor .
Nu vil jeg æde nogen brunkager og pebernødder og noget chokolade og drikke noget kakao med skumfiduser .
Pas godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, der er godt nok mange mennesker ude for tiden. Jeg har været i Matas, og der var også kø. :) Og alle skal have pakket ind, haha. Ja, men heldigvis er det snart overstået med det, haha.

Men det lyder som om, du fik købt nogle fine ting. Ja, slik det er vildt dyrt, det synes jeg også. Jeg bruger så ikke så mange penge på mad, haha, men det er jo også dumt, men altså jeg spiser fx ikke så meget kød, så jeg sparer og bruger det på slik, haha. Ja, det er helt tosset.

Jeg har også en lyskæde et sted, men jeg gider ikke finde den, haha. Men det er meget hyggeligt!

Dejligt hvis du kan få slappet af i weekenden uden at tænke for meget på skolen, nej du kan nemlig ikke gøre noget nu. Tag det som det kommer, det er en god ide.

Tak for masser af slik, haha. Jeg spiser rub og stub, haha. Det lyder rigtig hyggeligt, at du vil spise småkager osv., ja og hygge dig lidt med noget tv. Dejligt. Kan du slappe rigtig godt af og passe godt på dig selv. Mange tanker og varme knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. december 2018 14:33