Læs dagbog

Lidt øv

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 15. februar 2018 09:44

Jeg har det ikke godt i dag ... Jeg har feber rigtig dum feber . Det startede i går . Det var bare en rigtig skod dag . Først fik jeg hikke .. er sjovt jeg tit får det inden jeg bliver syg ha ha og så nøs jeg så hårdt at jeg fik ondt i ørene og feber .. ja fedt nok .. Ja og så ville jeg høre musik med høretelefoner og så da jeg tog dem af så ramte de min underlæbe så den revnede og blødte helt vildt meget ... Ja fed dag i går og jeg fik også min mens rigtig meget ..

Nå men i dag har jeg det bare skidt .. og jeg er bare øv øv øv .. Ja ringede til min mor men hun var stresset fordi der kom en skorstensfejer .. Ja men ok .. Min veninde fra skolen skrev om jeg ville møde hende inde i byen men det kan jeg slet ikke overse når jeg har det så skidt .. Men det var også helt ok hun tog bare derind med min anden veninde fra skolen . De er søde de to .

Nå ja jeg har fået mit bankkort allerede .. det var da hurtigt ha ha .. Fedt nok så skal jeg ikke tænke mere på det . Skulle bare aktivere det og så virker det fint nok nu .

Manden giver mad i morgen det er fedt og vi skal bare hygge i weekenden . Det er dejligt jeg har ham .. I dag skal jeg bare lige i centeret men kun meget kort og så lige købe noget brød til i aften jeg orker ikke at stå og lave mad når jeg er så syg .

Nu vil jeg bare se netflix .. gider ikke se tv der er jo kun OL og så Prins Henrik .. Ja vil måske se noget film eller noget .. bare hygge under tæppet ..

Sender en masse godbedrings kage til søde JHN håber også du får det bedre i løbet af dagen .. Ja vi må være syge sammen he he og æde kage .. det hjælper jo nok .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Om en uges tid, når du har det bedre, så kan du forhåbentlig grine af sådan en dag. :) Nej, det lyder sgu træls. Ja, og så det hele lige oveni hinanden. Sådan er det nogle gange. Men rigtig god bedring til dig, min ven!

Det er surt, når ens mor ikke har tid til at give en medfølelse. Det har min mor heldigvis som regel, det må jeg da give hende. :) Så du må godt låne hende, hvis du vil. :) Og ellers får du rigtig meget omsorg fra mig!

Ja, fornuftigt at hvile dig og ikke skulle være social, mens du har det så skidt. Så må veninderne klare dem selv, men dejligt at de spørger dig, det er godt med gode venner.

Kan du nu hygge dig og slappe af og bare få det bedre. Ja, vi må spise kage, når vi er syge, men hvad er så vores undskyldning resten af tiden, haha. Jeg må lige udtænke nogle gode undskyldninger. :)

Mange tanker og god bedring kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 15. februar 2018 17:47