Læs dagbog

Intet overskud

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. februar 2018 16:54

Ja jeg har virkelig intet overskud disse dage.. har sovet hele dagen i dag .. har kun lige været oppe og spise ... Nå men det er jo fint nok skal ikke nå noget her i weekenden .

Jeg har set lidt tv men det er jo mest alt det med Prins Henrik der kører eller også OL og manden ser jo film på Netflix så sidder nok mest ved computeren når jeg er oppe ha ha .

Om en uge så har manden ferie i to uger det er dejligt så kan han rigtig slappe af . Det trænger han også til og vi skal ikke noget som helst .. ja jeg går jo ikke i skole så jeg har jo også en slags ferie .Jeg tror slet ikke jeg vil ud på skolen igen med mindre det er meget nødvendigt .

Jeg vil skrive ud til den anden skole i næste uge og høre om jeg kan komme ud og snakke med dem og måske vil min ene veninde gerne med. Ja men nu må vi se hvad der sker .. jeg ved den anden veninde nok vil satse på læreruddannelsen og det er jo vigtigt at gøre det man gerne vil .

Nu vil jeg bare gå i Fakta og købe lidt ind og så nok bestille noget mad orker ikke at lave noget i dag ...

Sender masse af god bedrings tanker til søde JHN . Jeg så noget skiskydning i går og tænkte på dig .. det er sjovt alt det OL der er der nu ... håber måske du kan se lidt og hygge dig med det .
Jaaa må jeg låne din mor ha ha .. ej min er jo sød nok når det passer hende ha ha .. men sød tanke .
Vil du låne min bog med dårlige undskyldninger for at spise slik ha ha jeg har en hel roman tror jeg .. Ja slik og kage er altid godt men pas nu godt på dig selv min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Er du også stadigvæk syg, ven. Ja, det er da træls. Men godt at du kan sove og slappe af, det er også vigtigt for kroppen. Det mener jeg faktisk, selvom jeg gør det modsatte, haha.

Åh, det bliver dejligt for jer med en ferie, hvor I bare kan hygge jer sammen.

Det lyder rigtig fornuftigt at skrive til skolen og bede om en snak. Ja, det er super vigtigt at vælge med hjertet, men det er da dejligt, at din anden veninde nok vil søge ind sammen med dig. Jeg håber, I kan få en god snak og måske se skolen og få nyt håb om den fremtidige skolegang. Det er vigtigt for dig, tror jeg?

Jeg håber, du får noget god mad i aften. Jeg har jo bare ædt slik, haha. Men nu har jeg børstet tænder, så ikke mere til mig i dag. Med mindre du giver take-away, haha. Nej, jeg vil også gerne give. Ja, det gør jeg, så kan vi hygge os sammen, haha.

Jeg vil gerne låne din bog med dårlige undskyldninger for at spise slik, selvom jeg tror, jeg selv kunne skrive en, haha. Ja, det kan man altid. "Mor lokkede". Nå nej, det var mig, der foreslog det i går, haha. Vi kan deles om vores mødre, så vi begge har dem, når de er sødest. :)

Ja, jeg så skiskydning i dag, men min favorit blev nummer 10, æv. :)

Også god bedring til dig, min ven! Og mange tanker og knus og varm kakao med kage til fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. februar 2018 17:41