Læs dagbog

Skal bare overståes

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 16. december 2018 12:16

Den uge der kommer skal bare overståes ...
Jeg gider seriøst ikke mere .. har det ikke godt og er bare ked af det ... Ja ikke sådan noget særligt jeg er ked af men har bare mega let til tårer og være rigtig øv bøv ked af det hele ...

Ja og den der skide opgave .. får jeg den så skal den først afleveres 10 Januar ... og jeg har det sådan at jeg holder altså juleferie opgave eller ej ... Den skal bare ikke ødelægge min jul .

Nå men altså jeg prøver på at slappe af i dag men det er svært ... De idiot polakker larmer .. Ja og i dag startede de allerede inden kl 9 ej men altså ... Hvem fanden står på en parkeringsplads og skifter dæk en Søndag morgen ???? ... De skiftede et i går det er åbenbart meget svært og det skal tage en hel dag .. og så står de og ryger nede i haven ... og så smider de bare skodderne rundt over det hele .. ej det er bare sååå provokerende ... Det er jo os andre der skal gå og samle det op ... eller betale for at få det ordnet . De kan jo være ligeglade de er jo bare lejere ...

Ja kunne tænke mig at samle alle deres skodder sammen og så gå op og smide dem foran deres dør ... seriøst .... Ej men er bare træt af det hele og er stresset over skolen uanset hvad jeg så viser udadtil ... Nå men i morgen skal jeg i skole og så slipper jeg da for de idioter der larmer her .

Ej men har bare ikke noget overskud .. er ked af det .. og prøver at hygge mig her i julen og ja der er da også mange gode timer heldigvis.

I går hyggede jeg rigtig meget med manden.
Vi spiste lækker mad og så en romantisk julefilm på netflix. Det var så dejligt og fredfyldt .. Ja dejligt når livet er sådan .
Det hele er jo ikke larm og stress og sure mennesker .

Sender søde JHN masser af kage og fred og ro ja larm kan bare ødelægge så meget . Ja jeg har ikke så meget at sige i dag søde ven men jeg tænker på dig og jeg er glad for du klarede det med at hoste det er så skræmmende .
Ja nu er det snart juleferie ... og jeg håber dine underboer skal langt væk på ferie ha ha ja bare så du kunne få noget fred og ro det fortjener du .
Jeg sender dig bare alt godt og pas nu på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det kender jeg godt, det med bare at være ked af det, selvom man ikke altid kan sige hvorfor. Men der er jo nok, der stresser dig, skole og polakker, ja det er ikke nemt, søde ven. Men jeg synes, du klarer det godt. Du tager én ting ad gangen, og andet kan du nok heller ikke gøre. Jeg er sikker på, du nok skal klare det hele, og det skal nok blive godt igen.

Ja, jeg sidder også med hørebøffer på, fordi der stadig er gæster. Ja, det er nemlig træls, at andre skal bestemme, om man skal være hjemme eller ej og i dårligt humør eller ej. Men du har da ret i, at der også er gode stunder, og jeg er glad for, at du også kan mærke og nyde det. Jeg håber, resten af dagen bliver god!

Jeg håber sådan, I får noget gjort ved de polakker, eller at de skrider ad H til. :/ Ja, det kunne være fedt at smide alle deres skodder foran deres dør, jeg forstår dig godt!

Kan du prøve at have en god dag og passe godt på dig selv, min ven. Vi skal nok klare det hele sammen, ikke! Jeg sender dig mange tanker og en masse brunkager og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 16. december 2018 12:50