Læs dagbog

En god start

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 17. oktober 2017 15:36

Ja jeg har læst lidt i dag ... Ja er igang med det skide alfabet .. Ja det er ikke nemt men jeg har nogenlunde styr på de fleste bogstaver .
Jeg blev bare sååå glad for jeg sad og kunne læse ord uden at se for meget i den liste jeg har med bogstaver ha ha ... Ja det var bare fedt og jeg kunne selv skrive ord .. men altså alt det skide grammatik det giver ingen mening ... ha ha ... Men jeg vil snakke med hende i lektiecafeen efter ferien ... Det fag skal bare overståes .. seriøst ...

Men i morgen læser jeg nok igen et par timer synes det er fedt når jeg forstår noget . Men seriøst jeg har også tænkt på noget .
Jeg bliver jo ikke en bedre præst ( hvis det er der jeg ender ud) om jeg så kan bøje alle ordene rigtigt ha ha ... Ej men næste semester kommer der jo Kirkehistorie og religionsfilosfi og etik det bliver godt . Ja har også Græsk 2 men det går nok ..

Fra Mandag og frem vil jeg knokle med Græsk gå til undervisning og til lektiecafee og få hjælp . Ja det skal nok gå .
Der er jo heldigvis mange andre gode fag.

Der er ikke noget særligt nyt om min reservemor .. ja hun havde åbnet øjnene i går men faldt i søvn igen med det samme og hun har vist mange blodpropper i lungerne de er fyldt med blod føj ... men hun er da i live og ja jeg håber alt det bedste for hende hun har jo været der hele mit liv faktisk og jeg holder meget af hende .

Sender søde JHN masser af lækker lagkage og guf ... Ja vi to holder sammen og det skal nok gå det hele .
Jeg har tænkt længe på noget .. hvad var det du læste på UNI vil du fortælle det ?? og fik du din bachelor ?? ja senile gamle mig har glemt det ... he he ..
Nååå ja du er jo lidt skør men det er jeg også tro mig når jeg ser ringenes herre marathon så ligger jeg også tit på en madras den varer jo trods alt ca 12 timer med pauser og alt det der hører til .. ha ha men det er jo godt bare at koble helt af og hygge lidt .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Hvor er du sej!!!! At du får læst, og at du endda kan noget uden at kigge på papiret!! Det er sgu godt gået efter kun en måneds tid på Uni. Ros dig selv rigtig meget!!

Ja, få en snak med hende i lektiecafeen, det er altså en rigtig god ide, synes jeg! Du skal nok komme igennem det, og du har jo ret, for du har mange andre gode fag nu, eller som der kommer senere, så græsk skal ikke få lov til at ødelægge det. Det skal nok gå, det tror jeg også.

Jeg sender mange gode tanker i retning af din reservemor. Det må være virkelig ubehageligt for jer alle sammen!

Jeg læste religion som hovedfag og dansk som sidefag, og jeg fik både bachelor og overbygning. Jeg læste 6 år på Uni, fordi jeg var et helt år om at skrive speciale, haha! Ja, så jeg er cand. mag., men det er ikke noget, jeg har brugt til noget, fordi jeg så gik voldsomt ned bagefter, og så fik jeg pension. Haha, jeg glemmer også ting, så det skal du ikke være ked af. :) Jeg syntes, det var svært at læse på Uni, der var rigtig meget, jeg ikke forstod. Jeg er glad nok for, at jeg gjorde det og gennemførte, men det var sgu hårdt arbejde. Så jeg forstår dig godt! :)

Haha 12 timers marathon med Ringenes Herre, det er godt gået. :) Ja, det er dejligt at slappe helt af og få stressen ud af hovedet. Det kan vi alle trænge til. :)

Kan du nu have det godt og passe godt på dig selv!
Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 17. oktober 2017 16:22

Hej Mælken,

Har læst om dine udfordringer med græsk og jeg synes det er helt vildt flot at du gør noget ved det og virkelig prøver at lære det!

Jeg synes jeg havde en tendens til at give lidt for let op på nogle ting på uni, så det er motiverende at læse at du virkelig gør noget aktivt for at klare den og blilve bedre og også at selvtilliden bliver styrket af det.

VH Pernille

Skrevet af PernilleH, 18. oktober 2017 09:43

Hej Mælken,

Har læst om dine udfordringer med græsk og jeg synes det er helt vildt flot at du gør noget ved det og virkelig prøver at lære det!

Jeg synes jeg havde en tendens til at give lidt for let op på nogle ting på uni, så det er motiverende at læse at du virkelig gør noget aktivt for at klare den og blilve bedre og også at selvtilliden bliver styrket af det.

VH Pernille

Skrevet af PernilleH, 18. oktober 2017 09:43