Læs dagbog

Slapper af igen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. oktober 2017 15:06

Ja jeg slapper af i dag ... er træt ... Godt jeg har ferie ... Jeg har holdt lektie fri i dag .. ved ikke om jeg kommer så meget videre i ferien .. Jo vil nok kigge mere på bogstaverne i morgen .. men med det grammatik der det kan jeg bare ikke alene . Ja ved jo det går mega stærkt når vi kommer tilbage fra ferie men jeg har snakket med studievejlederen og jeg vil jo bare læse græsk og græsk og græsk og så gå i lektiecafeen og få nogen gode råd der .
Når jeg kommer tilbage fra ferie så vil jeg nok droppe lidt filosofi for det får jeg altså intet ud af nu ... og jeg vil bare koncentrere mig om det skide Græsk ha ha det skal bare overståes.

Ja på Fredag der vil jeg se ringenes herre nok bare *De to tårne * men hvem ved ha ha ... elsker sq de film ... og har dem jo i den forlængede udgave ... Ja det skal nok blive godt og så noget bland selv slik måske hvis jeg har råd ha ha ...

Søde JHN tusind tak for de søde ord .. Ja det er fedt at lære bogstaverne . Så kan jeg jo også bedre tyde nogen af de ord min lærer skriver på tavlen . Men seriøst det er jo lange sætninger hun skriver og vi skal kunne analysere det helt i stykker ha ha .. der er mindst 5 led bare i en almindelig sætning det er helt vildt .
Men ja et skridt af gangen sådan må det jo bare være .
Ej hvor fedt du har læst religion men du havde nok ikke alle de sprogfag som vi har eller skal have . Ja sprog er mega svært ja selv dansk det var vel meget med at læse store værker og sådan noget eller hvad ja er ikke lige så meget inde i det he he ...
Ja du er sq sej men synd at du gik helt ned men seriøst du er bare en super stjerne uanset hvad du laver . Du er min rigtig søde ven det er helt sikkert .

Hvad så vil du ikke hellere se ringenes herre marathon med mig på Fredag end at se vild med Dans ha ha ... kun 12 timer hvis vi kun tager Ringenes herre og ikke også Hobitten med oven i ha ha ha jeg er slem er jeg .. ej fedt med vild med dans det gør jo dig rigtig glad .
Meeeeen jeg har slik og kage ha ha mmm guf guf ...

Hej Pernille og tak for din opmuntring .. ja jeg prøver selvom jeg tit føler mig hjælpeløst bagud jeg sidder bare og glor på tavlen når min lærer kører derudaf med alle de begreber vi skal kunne ha ha men jeg prøver og jeg vil ikke give op nu .

Ja jeg har også givet op på mange ting før men jeg tænker lidt det her skal bare overståes og så kommer der jo rigtig mange fede fag senere og Græsk er jo også noget vi skal bruge når vi skal læse i bibelen senere .

Men tak for alle de søde ord nøjj hvor det varmer når jeg sidder og skriger af skærmen fordi jeg ikke fatter hø ha ha er så taknemlig for alt den støtte jeg får her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er godt, du har ferie og kan slappe lidt af også og lade op til de kommende uger. Jeg tænker også, det bliver nemmere for dig, når du kan få hjælp i lektiecafeen. Det er nok en god ide at fokusere på græsk, for de andre fag har du jo styr på eller kan i hvert fald bedre få det alene.

Ja, jeg vil godt tro, det er ret svært med græsk. Det lyder som en svær grammatik, men godt hvis I alle mere eller mindre har det svært med det, så er du i hvert fald ikke alene. Jeg håber, du får hjælp i lektiecafeen, så du kan få bedre hold på det og ikke skal være frustreret over det. Det virker i hvert fald også som om, du har mod på bare at kaste dig ud i det, og det er jo en god start!

Som jeg husker det, måtte vi selv vælge det ene sprogfag, vi skulle have på religion. Jeg valgte oldnordisk, men jeg husker det også som om, at nogen havde græsk.

Ja, dansk var også svært, fordi vi havde meget svært grammatik. Indviklet, haha. Jo, vi læste også meget. Og så havde vi svensk og norsk, men det er jo trods alt bedre end græsk, haha. Jeg var sgu heldig, at jeg bestod alle fag, for jeg fattede hat af det grammtikfag, vi havde, haha.

Jeg var glad nok for at læse på Uni, fordi jeg kunne komme og gå lidt, som jeg ville, og jeg vidste ikke, hvad jeg ellers skulle stille op med mig selv, men et eller andet sted vidste jeg nok, at jeg ikke kom til at arbejde med det. Jeg følte mig heller ikke god nok.

Du er også en super stjerne. :) Du er så sej og giver ikke op, selvom det er svært. Du har kæmpet dig gennem mange ting, og det er sgu flot!!!! Jeg er fuld af beundring for, at du læser, for jeg ved godt, hvor hårdt det er!!

Haha ... lad mig liiiiiiige tænke mig om ... vil jeg helst se "Ringenes Herre" eller "Vild med dans". Iiiihh, nej, men hvor er det svært altså, haha. Ej, men efter en laaaang tænkepause så må jeg altså vælge "Vild med dans", haha. Men det var godt nok et svært valg, haha. Griner. Jeg håber, du vil hygge dig med det på fredag. Det er så fortjent! :)

Kan du passe godt på dig selv, min ven!!
Mange tanker og god læselyst, hvis der skal læses mere.
Stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. oktober 2017 17:05