Læs dagbog

Var i biffen

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. september 2016 08:56

Jeg var i biffen i går det var rigtig hyggeligt.
Var afsted alene det passede mig fint .
Så den nye Bridget Jones film ... Den var bare SÅÅÅÅÅ god ... Kunne se den igen og igen og igen ... Den er sød og sjov og mega romantisk ha ha ... Det var lidt sjovt Ed Sheeran som er ham der synger en sang i Hobbitten var også med i filmen ... he he .

Nå men det var hyggeligt og i dag skal jeg bare slappe af .. Ja skal nok også lige lave lidt lektier . Gider ikke rigtig lave så meget ... Men religion og tysk er sjovt nok men fransk er blevet lidt for meget ... For mange lektier og hun forventer ligesom at vi skal vide alt om grammatikken ... Nå men pyt med det .

Det er altså fedt vi rejser på Torsdag . Glæder mig rigtig meget . Er mange år siden vi har været i Stettin bliver sjovt at se byen igen og at vise min mor byen . Der er nok meget der er lavet om men det bliver sjovt at se .
Så er det også lidt nemmere at komme igennem skole ugen .
Skal godt nok meget tidligt op Torsdag ... vi skal afsted herfra kl 5 ... Men jeg kan jo sove i bussen så det er fint nok .

Nu vil jeg bare vække manden he he og så hygge lidt og slappe af inden jeg skal lave lektier .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder hyggeligt at være i biffen, og det lyder da som en god og sjov film. Dejligt med sådan en film, man gerne vil se igen!

Jeg håber, du har fået lavet lidt lektier, så du føler, du er med, men ellers må du bare følge med, så godt du kan. Det lyder underligt, at I skal kunne så meget i fransk allerede.

Ja, det bliver da fedt med en lille ferie, og at du kan vise din mor byen. Ja, så bliver det ofte nemmere at komme igennem noget, når der venter noget fedt senere. Så bliver det også en kortere skoleuge. Dejligt! Uha, kl 5, men ja, du må sove videre i bussen. Skal I med bus hele vejen?

Jeg håber, du har haft en god og hyggelig og afslappende dag! :)
Mange tanker til dig og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. september 2016 19:25