Læs dagbog

Tager på ferie

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. september 2016 06:06

Ja så er det i morgen vi tager på ferie det er skønt . Vi skal til Stettin i Polen . Det er godt nok mange år siden vi har været der så det bliver sjovt at skulle derned igen .
Vi skal køre kl 5 i morgen tidlig så vi skal tidligt op . Men det er fint nok og mor kommer herind og så tager vi afsted sammen .

Puha skolen har været hård her de sidste par dage ... Mandag havde jeg Religion tysk og fransk ... fransk er hårdt ... Mange lektier .
Der er en opgave vi ( i en gruppe) skulle fremlægge i dag men jeg har ikke været der sidste gang og vi har ikke nået at lave det hele så vi er blevet enige om at vi vil bede om udsættelse ha ha for det har de andre også fået . Ej men jeg gik bare og stressede over den opgave i går for jeg er ikke sikker på hvad jeg skulle lave .
Nå men det finder jeg jo så ud af i dag .
Godt jeg først møder kl 12:30 er skod træt i dag .

Ej altså i går var vores billedkunstlærer bare sååååå kedelig .... Jeg plejer altså ikke at falde i søvn men i går var det så tæt på mange gange ... han stod og brugte 3 timer på at analyserer to billeder --- TO!!!!.
Nå men godt jeg ikke skal have ham i morgen ha ha ... ej men jeg kan ikke klare ham .

Nu vil jeg snart lave lidt lektier og så pakke lidt ting og sager .Sender en krammer til JHN pas nu godt på dig selv søde ven ind til Søndag når jeg kommer hjem .




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Tak for kram, du får et tilbage. Og så må I have rigtig god ferie! :)

Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. september 2016 08:18