Læs dagbog

Det er sq underligt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. oktober 2016 20:45

I går var en hyggelig dag jeg lavede ikke en skid ha ha og vi fik lækker mad med kylling og frisk pasta guf guf ....

Ja i dag fik vi et underligt brev ... En invitation fra min mands gudfar ( som jeg kun har mødt en gang for 10 år siden ) ikke lige en vi har den store kontakt til .
Nå men vi fik en invitation til hans 70 års fødselsdag det var jo fint nok . Nå men problemet var bare af festen altså var i Lørdags .. og at de ville have svar inden den 8 oktober ... Ja og brevet var først sendt den 11 Oktober ... He he ja jeg er sq også forvirret og det er min mand også .
Nå men vi har skrevet en mail til dem og så må vi jo se hvad der sker ...

Ja vi har snakket en del om familie i dag det er sq noget underligt noget det hele .
Jeg har en søster jeg aldrig rigtig snakker med hun har nok i hendes familie og min bror er jo død og min far er også væk ... Har min mor og ikke så mange andre ... men sådan er det jo bare .

Min mand ja han har jo hverken mor eller far.
Han har jo *fået* en bror han havde fået at vide var sindsyg men som lever i bedste velgående i jylland ... Han har INGEN kontakt til hans moster osv osv ... Ja familie er sq noget underligt noget ...

Godt jeg har min mand og min mor mere familie har jeg ikke brug for ...

Nå men vi må se om jeg kan sove i nat eller om jeg lige vågner og ser et par afsnit af venner he he ... Godt med ferie magter ikke skolen lige nu ....


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt at du hygger dig! Jeg har lige set "Den store bagedyst", hvor temaet var hygge. :) Masser af kage, mmmm. Godt jeg havde børstet tænder, ellers kunne jeg godt være gået i slikskuffen, haha.

Jamen altså, det er da sådan set smart nok med den invitation. Så kan de få en masse gaver uden at holde festen, haha. Nej, der må jo være sket en eller anden fejl. Men underligt hvad de lige har tænkt på, haha. Håber I finder ud af det!

Ja, familie kan også være noget underligt noget. Hverken du eller din mand har mange i familien tilbage, det kan være lidt trist, men godt at I har hinanden og din mor også. Jeg snakker stort set også kun med mine forældre, og så er der de der familiekomsammener engang imellem. Jeg savner det ikke. Det lyder til, at du har det på samme måde.

Haha, "Venner" midt om natten, det er garanteret også godt! :)

Jeg håber, du får nogle gode feriedage fortsat!
Rigtig mange tanker og en krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. oktober 2016 21:06