Læs dagbog

Det er lidt skod det hele

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. oktober 2016 12:03

Ja jeg har det ikke godt for tiden ... Er stresset over fremtiden og alt det der nu skal til at ske.
Nu venter der jo snart SSO som skal skrives .. Ja jeg regner med jeg skal skrive den i Historie for jeg har jo min Historieopgave jeg kan trække på .

Ja jeg skal også ... bestille tid hos en psykiater og jeg skal have bestilt tid hos en *studievalgsvejleder* hvorfor er det bare så svært ???...At jeg ikke selv kan klare det hele og at jeg bliver nød til at bede om hjælp .

Jeg er bare dødtræt af at få at vide at jeg *skal tage mig sammen* hele tiden ... At jeg bare har en *ængstelig personlighedsforstyrrelse* ja hvad fanden kan jeg bruge det til ??? ... Ja jeg har altid været sådan bange og genert ... Jeg har aldrig rigtig stolet på mig selv eller vidst præsis hvad jeg ville ... Ja vidste jeg lige hvad jeg ville så var jeg jo slet ikke igang med en HF nu og jeg ville have en god karriere ...

Er bare lidt træt af det hele ... og jeg tænker meget på hvad jeg skal næste år ... måske bliver det bedre når jeg kan læse noget der faktisk interesserer mig meget ... Men har jo alle de her *katastrofetanker* ... Kan jeg komme ind ?? kan jeg klare det ??? har jo kun hørt om hvor hårdt og hvor svært det er at læse på UNI hvis det nu er det jeg skal ??

Ej men det hele er jo ikke sort men det er bare lidt svært lige nu . Nå men jeg vil over i fakta og købe lidt ind og så vil jeg se Titanic og æde slik ha ha ... så kan det hele rende mig ... jeg har jo ferie og jeg nyder fred og ro her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nej, du har det slet ikke godt. Det er sgu også stressende at tænke på fremtiden, når man har det så svært med sig selv og ikke ved, hvad man kan magte.

Altså jeg syntes, det var hårdt på Uni, fordi der var meget at læse, og jeg havde svært ved at "tage mig sammen" (!) til at få det hele læst, og så var det lidt svært for mig, fordi jeg var endnu mere tilbageholdende dengang og kun fandt en enkelt, jeg kunne snakke med. Men jeg vil sige - kan jeg klare det, så kan du fandeme også! :) Jeg var slet ikke struktureret og havde som sagt meget svært ved at få læst. Til gengæld gik jeg amok op til eksamenerne og læste 12-14 timer om dagen. Helt åndssvagt, haha.

Jeg tænker, om du måske skal følge dit hjerte lidt og så prøve det af? Jeg ved det ikke. Jeg er ikke den bedste til at råde lige omkring det, for jeg havde det selv så svært med fremtiden og alt det. Men jeg ved ikke, om du ikke vil blive ved med at tænke, "måske kunne jeg have klaret det", hvis du ikke prøver? Det er INGEN skam at give op, hvis du ikke magter det alligevel.

Jeg synes bestemt, du skal snakke med en studievejleder, og det er da helt ok at bede om hjælp. Hvis vi ikke brugte dem, ville de ikke have et arbejde. :) Der er da så mange, der har brug for hjælp, og det er da helt naturligt. Ja, det er jo det, de er der for.

Du skal ikke "tage dig sammen", du har det svært, og det er reelt nok. Folk, der siger det, skulle selv have prøvet det. De ved ingenting.

Dejligt at du også kan de det positive i tilværelsen. Ja, film og slik og "Venner" og kermitkager, så går det sgu nok.

Pas på dig selv, ikke. Og husk, du er også god nok!! Lige meget hvad!
Mange tanker til dig og knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. oktober 2016 12:15