Læs dagbog

Hyggeligt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. juni 2018 13:19

Jeg var ude på min gamle skole i går .. trængte bare til at komme lidt ud og komme hen et sted hvor jeg har det godt .
Ja det var bare sååå hyggeligt .. jeg vidste jo godt skolen nok var lidt tom fordi der er eksamen men det var ok . Men da jeg kom hent til skolen stod der en vejleder lige uden for døren som jeg kendte og hun blev bare rigtig glad for at se mig .. Jeg gik ind og op i kantinen og mødte kantinedamen og fik en mega krammer og en god snak .
Jeg mødte også min yndlingslærer fra historie og en veninde jeg har haft naturfag med .

Ej men det var bare så hyggeligt .. åh altså savner sq den skole der var jo mange gode mennesker der . Ja jeg havde meget at slås med men trods alt også mange gode oplevelser . Det var bare så dejligt at komme lidt ud og møde nogen mennesker som blev glade for at se mig .

Ja det var bare godt . Trængte til at komme lidt ud .. væk fra polakkerne ha ha .. ej men de er bare belastende .. de larmer og de ryger hele tiden .. jeg vil prøve snart at få fat i vores nabo og snakke med ham om det .
Manden er træt af dem men han er vist ikke klar til at snakke med vores nabo . Men nu må vi se hvad der sker .. Det kan jo ikke være rigtigt vi skal bo med lukkede vinduer fordi de skal ryge og snakke hele tiden . Godt jeg kan brokke mig her uden at få skæld ud ha ha ..
Ej men vi har ellers fundet på noget .. Vi lukker vinduerne over mod dem ikke bare fordi de larmer men for at holde varmen ude og så åbner vi ud til vores svalegang og får kølig luft ind i stedet .. det hjalp faktisk i går.

Ja ellers sker der jo ikke så meget .. jeg hygger mig hjemme og slapper af . Det er jo fint nok .

Sender søde JHN masser af krammer og tanker håber du har det ok og at dine naboer ikke larmer for meget . Ja og at måske hypnosen eller nada kan hjælpe dig lidt .
Tænker bare på dig og sender dig masser af fred og ro ..

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder da rigtig hyggeligt, og ja, det er altid dejligt at møde mennesker, som man har haft det godt med, og som bliver glade for at se en. Og så lige en stor krammer oveni, hvor skønt! Det var da en rigtig god idé at tage derud og opleve lidt nyt igen. Ja, og så er der mange gode minder, selvom du også havde det svært. Jeg håber, det bliver ligeså godt, når du forhåbentlig starter på den nye uddannelse.

Ja, du må da få snakket med formanden, så I forhåbentlig kan få gjort noget ved larmen og røgen. Det er da ikke til at holde ud. Men ellers var det da en god idé at åbne til den anden side i stedet. Man må tænke kreativt nogle gange.

Jeg håber, at du ellers har det godt, selvom det er træls med larm. Tak for dine søde tanker. Du får en masse krammere tilbage og en masse varme tanker også fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. juni 2018 19:20