Læs dagbog

PYHA

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. juni 2018 16:45

I går aftes da manden faktisk var gået i seng fik han en sms fra hans chef .. hej du jeg kommer ikke i morgen kan du ikke åbne ??
Øhhh ok ... han havde lige regnet med at kunne sove til kl 5 men så måtte han lave om på planerne og stå op kl 3 i nat .. ej altså .. og han har først fri nu og klokken er 16:30 og han skal åbne igen i morgen .. hvor sygt er det lige ha ha??
Nå men han er nok mega træt når han kommer hjem så jeg vil forkæle ham ...

Ja og så i dag fik jeg lige en sms fra Eboks .. du har fået vigtig mail fra KU .. ihhh altså jeg blev lige bleg der .. Nå men det var bare et skide spørgeskema ha ha ja jeg har jo også været tilmeldt alle eksamner og har også tilmeldt mig fag næste semester selvom jeg jo nok skifter men bare for at være sikker .
Plus jeg jo nok går til reeksamen i bibelkundskab bare for sjov .
Ja pyha ... der skal ikke meget til at slå mig ud lige nu .

Jeg har været i Centeret i dag og købe nogen ting i Føtex .. ej men bliver træt af at vade gennem centeret men det skal jo gøres ind i mellem . Nu vil jeg bare slappe af .

Sender søde JHN noget kage og noget du kan komme i ørene så du ikke hører noget ha ha ja altså ikke kage men noget andet ha ha og jeg skal bare ligesom dig lære at ignorere de skide polakker .. så slemt er det jo heller ikke må jeg bare sige til mig selv .
Pas nu godt på dig selv og hyg dig lidt med noget kage og lidt godt vi må godt og jeg sladrer ikke til nogen søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, så kan man godt blive lidt svedt, når man får sådan en mail eller sms. :) Men godt det var noget harmløst. Har du sikret dig, at du ikke er tvunget til at gå til eksamen for at få SU? Eller er det nok, at du er tilmeldt sygeeksamen? Det ville da være ærgerligt, hvis du mistede penge.

Ja, vi må begge to lære at lev med den støj, vi ikke kan gøre noget ved, men jeg håber da, du får løst problemet med polakkerne. Det er jo træls ikke at kunne åbne sine vinduer om natten.

Kage i ørerne, nej det ville nok ikke du, haha. Men spise det - gerne. :)

Kan du også have det godt, min ven. Mange tanker til dig og knus fra jhn - håber din trætte mand klarer det! :)

Skrevet af JHN1, 21. juni 2018 19:25