Læs dagbog

Afslapning

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. februar 2018 09:58

Det var en ok dag i går .. fik da slappet lidt af da jeg havde ordnet de praktiske ting herhjemme. Manden kom godt nok sent hjem den var omkring 19 inden han var hjemme og han var godt nok træt .
Men det er godt han har ferie på Fredag og de næste to uger . Han skal bare slappe af og nyde at være hjemme og første ferie i to år uden vi skal have håndværkere på besøg ha ha det er skønt .

Ja jeg har tænkt på det med mine veninder i morgen og jeg vil skrive til dem om vi kan mødes enten på skolen når undervisningen er færdig eller måske på en cafe inde i byen . Jeg magter ikke at gå i skole nu .
Må jo tænke på mig selv først ha ha .

Ja i dag skal jeg bare i centeret mit bælte knækkede i går .. øv bøv så jeg må købe et nyt men godt jeg har mit gavekort så kan jeg jo bare bruge det . Men gider bare ikke det center det er kæmpe stort og mange mennesker .. men ok jeg ved hvad jeg skal købe og så kan jeg gå hjem det er fint nok .

Sender søde JHN masser af kage og snask .. Jeg håber du kan hygge lidt derhjemme og måske se noget OL . Jeg tænker på dig hver gang jeg ser der er skiskydning ha ha men det er ikke lige altid jeg når at se det .. Ja puha jeg har det skidt med det ha ha når jeg ikke lige får set det . Pas nu godt på dig selv .






Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er godt med en kombination af at lave lidt og så slappe af, især når du ikke har det helt godt. Er du kommet dig over forkølelsen og hosten?

Ja, det bliver da skønt at have manden hjemme, men mon du overhovedet kan finde ud af det, haha. Måske ender det med, at du smider ham ud på en gåtur eller andet, fordi du er vant til at være alene hjemme, haha. Nej, bare fis, det bliver da rigtig dejligt for jer! I må hygge jer sammen!

Ja, det er en god ide med veninderne. Det vil de da også forstå, er jeg sikker på. God dag til jer!

Jeg gider heller ikke de der store indkøbscentre, hvis der er mange mennesker, men nogle gange gør man det jo alligevel. Du kan jo ikke gå uden bælte, så du taber bukserne, haha.

Ja ja ja ja ja ja ja ja .... jeg tror så meget på dig, når du siger, at du har det skidt med ikke at se skiskydning, hahahahahahahaha!!!! Du er sjov. :) Ti hi. Der er ikke skiskydning i dag, så jeg må nøjes med lidt langrend senere. :)

Kan du passe godt på dig selv, min ven. Mange tanker og store knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. februar 2018 12:48