Læs dagbog

Ved det ikke

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 20. februar 2018 17:19

Jeg er træt i dag .. er jo bare ikke på toppen for tiden og det er fint nok kan jo slappe af og hygge mig herhjemme .
Men jeg har da fået lavet en del i dag jeg har fået ryddet op og støvsuget og skiftet sengetøj plus jeg har været i centeret og købe lidt ind .
Så det er fint nok jeg er træt nu .

Manden har lige skrevet han er forsinket han har nok travlt på arbejdet den søde stakkel.

Nå men i går skrev min veninde til mig og spurgte og jeg villle møde hende og min anden veninde på skolen på Torsdag ..Ja jeg ved ikke om jeg har lyst vil jo gerne se mine veninder men jeg ved bare ikke om jeg orker at sidde i to timer og høre på en lærer snakke og også bare det at skulle ud på skolen igen .
Min veninde snakkede også om at gå på cafe og jeg ved bare at jeg IKKE både orker at gå i skole og så på cafe .. Så vil måske høre om vi kunne mødes på skolen når undervisningen er slut og så tage på cafe sammen eller noget .
Ja vil jo ikke skuffe dem de er jo så søde men jeg må også bare tænke på mig selv lige nu .

Ja ellers sker der jo ikke så meget nu .. Sidder bare og venter på manden får fri . Ja og i dag har der jo være bisættelse af Prins Henrik så nu har han endelig fået fred .
Ja det fylder jo rigtig meget i nyhederne men jeg synes bare også det kan blive for meget. Det må da heller ikke være sjovt for familien hele tiden at have et kamera op i hovedet og de skal holde en facade oppe . Ja ved godt de er kongelige men de er jo også en familie .
Ja men nu får de tid for sig selv det er jo godt og de skal jo nok komme igennem det hele .

Sender søde JHN masser af god bedring til din ømme næse og hovedet . Håber du passer lidt på dig selv og hygger dig . Der er da vist noget skiskydning i dag eller der har vist været ha ha .. ja jeg nåede så ikke lige at se det men tænkte på dig da jeg så der var noget .
Pas nu godt på dig selv søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Du får da lavet en del, selvom du ikke har det godt. Det er da sejt!

Ja, du skal passe på dig selv, så du må overveje, om du vil tage på Uni igen. Jeg synes da, det er en god ide, at I kan mødes, efter at de har været der. Du skal ikke tænke på, om du skuffer dem, for det handler jo nok bare om at være sammen, og så gør det jo ikke noget, hvor I er sammen henne. Når du ikke magter begge dele, så er det da fint, hvis I kan gøre det sådan her. Mon ikke de vil forstå det.

Ja, det fylder meget i medierne med Prins Henrik, men det gør kongefamilien jo generelt. Jeg synes, det er fint, for jeg kan godt lide dem, men det kan jo også blive for meget. Jeg syntes, det var en smuk bisættelse. Ja, det er godt, at de får trods alt lidt fred nu, så de kan være dem selv.

Jo jo, skiskydning, meget spændende i dag igen, haha. Ærgerligt at du ikke så det, det var du garanteret ked af, haha.

Kan du også passe godt på dig selv, min ven. Mange tanker til dig og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 20. februar 2018 18:47