Læs dagbog

Det er underligt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. maj 2015 17:06

Det var underligt ikke at skulle i skole i morges... Jeg var jo i skole for sidste gang i går ...
Det var rigtig hyggeligt i går . Vi var der næsten alle sammen og 3 af vores lærere var der også.

Vi spiste morgenmad sammen og hyggede og snakkede om det år vi har haft sammen . Vi havde også købt lidt gaver og noget vin til vores lærere . Det blev de rigtig glade for .
Da vi så havde spist og hygget så var det tid til at sige farvel ... Det var sq lidt underligt ... men ok vi ses jo godt nok til skriftlig eksamen og nogen holder jo nok kontakten ... men alligevel ... følte mig lidt tom da jeg var på vej hjem .

Nå men i morgen så starter jeg med at læse til eksamen ... altså psykologi eksamen .. der er meget jeg skal have styr på . Alle begreberne og det hele . Har jo ikke haft den allerbedste lærer men jeg vil prøve at gøre det så godt jeg kan .

Nu vil jeg bare slappe af og nyde at jeg ikke skal i skole i morgen ... he he ... må jo bare vende mig til at være hjemme :-)

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, den der tomhedsfornemmelse kan jeg godt huske, fra jeg læste. Det er virkelig underligt, og man ved ikke, hvad man skal gøre ved sig selv det første lange stykke tid.

Jeg håber, du vil nyde at have lidt tid derhjemme, også så du kan få sat dig grundigt ind i sagerne inden eksamerne. Måske får du lidt ekstra tid med manden uden at være skole-stresset.

Tak for din hilsen, der som altid gjorde mig glad!
Stor krammer jhn

Skrevet af JHN1, 21. maj 2015 17:44