Læs dagbog

Rigtig øv !!!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. maj 2015 19:29

Øv altså!! I dag var det meningen jeg skulle igang med at læse til eksamen .. det er jo altså på Tirsdag jeg skal til psykologi eksamen og jeg har slet ikke styr på alle de begreber . Er lidt eksamens stresset nu .

Nå men jeg fik en dårlig besked fra min mor i dag ... Hendes lille hund Mulle har fået fjernet det ene øje ... hun har gennem længere tid haft mange smerter i øjet da hun havde et hul inde bag hornhinden ... Men nu .. så har de fundet ud af hun også har et sår i det raske øje .. Det er rigtig synd for både hunden og min mor .
Så nu er hun kommet hjem og min mor skal dryppe hendes øje hver time .... Jeg håber jo meget på det øje kan reddes for ellers skal hun aflives og det vil jeg være meget ked af .

Derfor har jeg haft svært ved at samle mig om eksamens læsningen i dag , men i morgen så går det altså løs ... og mor siger det nok skal gå det hele .. så jeg må jo bare prøve at komme igang ... Men jeg SKAL i morgen og manden har givet mig vores computerværelse for mig selv så jeg rigtig kan læse og lave alle mine noter klar til eksamen .

Nu vil jeg bare slappe af og sove i nat så jeg er klar til i morgen .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Nårh, hvor synd med din mors hund. Jeg håber da, den kommer sig, selvom det bliver uden det ene øje. :/

Jeg håber, du har været i stand til at koncentrere dig bedre i dag, så du kan få styr på begreberne! Pøj pøj med læsningen!

Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. maj 2015 19:04