Læs dagbog

Har bare lyst til at græde

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 22. oktober 2016 20:04

Har det bare ikke godt for tiden igen igen ..
Ja udadtil kan man nok ikke se noget men inden i er der alle de her tanker ....
Hvad skal jeg næste år ?? ... Hvad fejler jeg hvorfor er jeg så ked af det hele tiden ?? ..
Jeg har bare lyst til at græde hele tiden og ligger rigtig meget i sengen ...

Magter ikke at stå op ... Har vel tegn på en depression men jeg ved godt jeg BURDE ringe til en psykiater men det er svært ... Men gør det nok på Mandag ... om det så bliver den ene eller anden det ved jeg ikke endnu .... Det skal være en der er til at få fat i ... har haft psykiatere hvor det er umuligt at komme igennem ... Jeg vil have en med faste telefontider ... Jeg havde engang en han var der tit ikke når jeg havde tid hos ham og der var ingen sekretær det gider jeg bare ikke .

Ja ja undskyldninger er der nok af ... Nå men må kigge lidt på det på nettet og se ad ...

Det er også svært når jeg altid får at vide jeg ikke rigtig fejler noget ... Hele tiden ... men noget er der jo galt ja selv min mor siger jeg altid har været *bange og usikker* siden jeg var helt lille ja faktisk fra jeg var spæd ... Men jeg har svært ved at lukke op og stole på en vildt fremmed læge ... men jeg prøver jo og det er bare svært når de stiller en diagnose efter at have snakket med mig i 10 minutter ...

Ja men her til aften hygger jeg bare med manden han sidder og ser en eller anden skodfilm he he og jeg hører god musik og stresser af ... Det er godt jeg kan læsse af herinde for der er ikke mange udenfor der forstår mig og forstår hvilket pres det er at hver dag skulle smile og lade som om det hele er godt når det er skod og jeg græder og bløder inden i ...

Nå men nu vil jeg æde noget slik og hygge og måske se lidt venner på netflix .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, det er synd for dig, at du har det så slemt! Ja, du har nok ret i, at der er noget depression ind over, og det ville være rigtig godt for dig, hvis du kunne få hjælp til det.

Jeg forstår dig godt mht at finde en psykiater. Hvis man ikke kan få fat på dem eller finder ud af, at man ikke har tillid eller ikke bliver lyttet til, eller hvad det måtte være, så er det jo ikke en hjælp. Jeg håber, du finder den rigtige, så du kan få noget ordentlig hjælp, for det fortjener du.

Kunne du evt skrive de ting ned, der er vigtige at få sagt, fx det med at du har haft det svært, siden du var lille? Eller har du sagt det, men er ikke blevet lyttet til?

Jeg forstår i hvert fald godt, hvordan det er at smile udadtil, men have det mega dårligt indeni. Så ja, godt at du kan få læsset af herinde og i hvert fald blive lyttet til et sted. Men det skulle jo gerne være sådan, at de professionelle også lyttede og hjalp. Pøj pøj med at finde en god psykiater!!

Pas godt på dig selv, ikke!
Mange tanker til dig, min ven og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 22. oktober 2016 20:39