Læs dagbog

Jeg prøver jo !!!!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. oktober 2016 16:42

I går var en ok dag hyggede med manden ...
Sov rigtig meget ... og prøvede at lade op til en uge med skod skole og stress.

Jeg har det jo ikke godt ... og når jeg har det så skidt som jeg har det nu har jeg VIRKELIG svært ved at koncentrere mig og at huske ting ... Ja det er bare ikke sjovt .
Altså jeg kan gå ud i køkkenet for at hente noget og så bare glemme det igen inden jeg kommer derud ... Jeg bliver sur og vred på mig selv over jeg skal skrive alt ned før jeg skal nogen steder .

Søde JHN jeg har skam skrevet ned hvordan jeg har det og prøvet at vise det til mange læger men det er som om de ikke rigtig *ser* det jeg skriver .

Nå men i morgen er der jo skod skole igen med folk der er såååå kloge på mine vegne og lærere der vil have jeg skal lave en masse lektier he he . Jeg burde have lavet noget til i morgen men jeg kan bare ikke overskue det og jeg vil bare prøve at overleve i morgen ... FAT DET NU LÆRER JEG PRØVER så godt jeg nu kan ...

Jeg vil også prøve at ringe til en psykiater ... han har da en telefonsvarer og jeg ved hvor hans kontor ligger ... og desuden kender han mig fra tidligere og jeg håber på han kan hjælpe mig ...

Nu vil jeg bare slappe af har ondt i maven og kvalme ... ja øv øv jeg piver bare ...

Sender en kæmpe kram til søde JHN tak fordi du er dig og tak fordi du er her for mig det betyder rigtig meget for mig

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det lyder dejligt med en hyggedag med manden og masser af søvn. Ja, det er vigtigt at lade op til en ny stressende uge.

Jeg kender godt det med ikke at kunne huske. Jeg går også tit rundt og tænker, "hvorfor åbnede jeg den her skuffe", "hvad skulle jeg inde i soveværelset" osv. Det er ret frustrerende. Men som du måske så, så skrev Mosi, at det også kunne skyldes overgangsalderen. Jeg ved ikke, om dit er blevet værre? Eller om det skyldes stress, og at du har det skidt. Måske en kombination?

Det er utroligt, at ingen kan se, hvor skidt du har det. Men nogle gange skal man også være heldig at finde den rigtige læge eller behandler for at blive mødt. Det er trist, at det er sådan. Jeg håber, du bliver mødt hos den psykiater, du vælger.

Du piver da ikke, min ven. Du har det jo ikke godt, og det må man da gerne sige. Jeg håber sådan, du snart får det bedre igen. Måske hjælper det, når du får styr på fremtiden, og hvad du skal.

Selv tak fordi du er her! Det betyder også rigtig meget for mig!!
Pas nu godt på dig selv, ikke!!
Stort kram og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. oktober 2016 18:41