Læs dagbog

Translokation

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 23. juni 2017 17:01

Ja i dag er der translokation på skolen .. Men jeg er jo heldigvis ikke med ha ha ... men har set noget derinde fra og det ser jo meget hyggeligt ud men godt jeg ikke er med . For mange mennesker.

Nå men jeg har været ude og spise dejlig frokost med min søde mand og min søde mor.
Vi var på den italienske restaurant og det var mega lækkert og hold da op hvor blev jeg mæt ha ha ... Det var skønt og jeg fik en rigtig sød bluse af min mor hun er bare så dejlig og jeg er så taknemlig for jeg har hende i mit liv .
Efter frokosten kørte hun os hjem og nu slapper vi af og jeg tænker ....
Tænker på skolen .. alle op og nedturene .. dem jeg har mødt og ja alt det jeg har været igennem ... Ja og igår der skrev en veninde fra sidste år til mig på Facebook var så hyggeligt at høre fra hende vi har ellers mistet kontakten lidt .

Men alt det her med skolen det er jo en proces eller noget ... ja det skal jo bearbejdes ... mange minder og mange ting at huske på . Ja men kommer jo også videre og glæder mig da vildt meget til næste år det er jo det jeg så gerne vil ... og ikke mere billedkunst eller matematik til mig ha ha .... Det er jo skønt men jeg har klaret det ... alt det hele ...

Men i dag er lidt vedmodigt en afslutning på et kapitel ... Men det er ok .. jeg kommer jo op igen ha ha og jeg har jo min mor og min mand uanset hvad .

Sender en kæmpe krammer til søde JHN tak for alt din støtte nu og igennem alt det her skoleræs . Vi skal nok klare det os to op og nedture vi tager det hele med .

Nu vil jeg æde noget kage og hygge med manden og nyde at jeg har FERIE!!!!! .....





Kommentarer fra andre brugere

Tillykke mælken :) flot klaret :) og rigtig god sommerferie :)

Mvh Mosi

Skrevet af Mosi123, 23. juni 2017 17:54

Hej Mælken

Ja, det var nok en god beslutning at droppe translokation og så fejre det med din søde mand og søde mor i stedet. :) Det lyder vildt hyggeligt og mmmm, italiensk mad! Det er bare godt! Dejligt med en ny bluse også!

Ja, det er da en proces, du skal igennem nu. Tænke det hele igennem, være glad og ked af det og vemodig. Sådan er det, og det skal nok blive bedre igen, hvis man kan sige det sådan. Men godt hvis du kan holde forbindelsen til nogle af dine venner fra skolen stadigvæk. Så kan I snakke minder. :)

Ja, du skal nok komme videre, og det er dejligt, at du glæder dig til at komme i gang med noget andet nu. Ja, noget der virkelig interesserer dig, det skal nok blive godt!

Du har klaret de sidste år SÅ godt, det har du virkelig! Du er super sej, og jeg er stolt af dig!

Selv tak for al din støtte, ja vi klarer det hele sammen. Vi skal bare stå sammen. :)

Nyd din kage, søde ven. Jaah, ferie! Det er bare dejligt! :)
Pas godt på dig selv, ikke! Mange tanker til dig og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 23. juni 2017 17:56