Læs dagbog

Afslapning og skolen er slut nu

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 24. juni 2017 18:58

Ja jeg har slappet af i dag ... har sovet og hygget mig og været ude og købe lidt ind .
Ja bare slappe af og tænke frem og tilbage ha ha .
Ja men jeg vil nok savne skolen i et godt stykke tid men jeg har det jo fint med at jeg har fri og ikke skal læse til eksamen eller i skole og lave lektier . Jeg har jo ikke rigtig nogen jeg har den store kontakt med men minderne dem kan ingen tage fra mig .

Nå men jeg havde jo en super hyggelig dag med min mor og mand i går .. rigtig dejligt at vi fejrede min eksamen og alt det jeg har oplevet og overkommet super skønt .

Men så om aftnen ville jeg over til det lokale pizzaria og hente noget pitabrød til manden for jeg var altså ikke sulten ... Men det er SIDSTE gang jeg gør det .. ja har haft problemer med maden derovre før og deres kundeservice er virkelig skod ...
NÅ men mandens mad var bare kold og fedtet og jeg gider ikke de idioter mere ... man kan ikke engang skrive en dårlig anmeldelse på Facebook uden at de sletter den ... men ok de mister sq mange kunder det ved jeg der er altid tomt derovre ... så en dag så lukker de måske det kunne man håbe på .

Men nu vil jeg nyde min ferie og min mand og bare slappe af og se film og æde bland selv slik ha ha .

Sender søde JHN en kæmpe krammer og du er så sej og du kæmper så meget og jeg har dyb respekt for dig og jeg er så glad for at du er min gode ven her og jeg kvækker lige og skræpper og basker med vingerne ha ha .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Godt du har fået slappet godt af i dag. Ja, der er mange tanker, og det vil der nok være længe, men bare de mest er positive, så er det jo også godt. Ja, dejligt at du ikke skal læse til eksamen mere lige nu. Nu kan du slappe af og holde en velfortjent ferie!

Okay, det lyder da ikke som så rart et sted at købe mad. Så må du et andet sted hen næste gang. Man skal da have en god service og noget ordentlig mad, når man betaler for det. Det kan jo være dyrt nok.

Ja, så er det bedre med noget bland selv slik, haha. Det har jeg også fået i dag. :)

Jeg håber, du vil blive ved med at hygge dig og få batterierne ladet op igen. Så mangler vi bare lidt solskin, det ville være dejligt!

Tak for dine søde ord. Jeg har også rigtig meget respekt for dig og dit store arbejde! Jeg kvækker tilbage, og ja, kragerne eller hvad det er har også larmet i dag. :)
Kan du passe godt på dig selv, min ven! Mange tanker til dig og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 24. juni 2017 19:32