Læs dagbog

Stresset ?

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. marts 2017 11:00

Ja puha nu er det weekend det er skønt trænger til at slappe af.
Jeg tror jeg har været lidt stresset denne her uge ... Ja plejer jo at være det men har haft det underligt hele ugen .. kan ikke koncentrere mig og er bare mega træt .. men ok jeg har også lige fået min mens måske er det bare det .
Ja er jo noget tid siden men den kom i går med fuld kraft he he .

Nå men jeg har da fundet ud af nogen ting .
Fik en mail i går fra skolen sådan en fællesmail omkring terminsprøverne .
Vi skal åbenbart IKKE aflevere på nettet da der til en anden terminsprøve var problemer med den side ... ja klart nok de vil have 6 klasser til at ligge opgaver ind på den samme server så går den jo ned .. Nå men det er jeg glad for .. skal bare skrive i hånden og det er også det jeg har det bedst med .

Ja jeg *behøver* jo slet ikke gå til terminsprøve i Fransk fordi jeg går på HF og ikke stx og desuden kommer min karakter jo ikke til at stå nogen steder .. Men jeg tager afsted bare for *sjov* og for at se hvad det er for noget .

I dag skal jeg ikke noget ... jo lave noget til religion på Mandag men det er bare hygge ikke noget stress ... Ja og så er der kun en uge tilbage med *almindelig* undervisning inden påskeferien.
Ja for ugen inden der er der terminsprøver i mange fag men kan se der er matematik og billedkunst om Tirsdagen men må lige se hvad jeg kan overkomme ... skal jo også starte på eksamensprojekt i Billedkunst snart.

Nå men jeg skal ikke noget i dag manden er på overarbejde både i dag og i morgen og så fra Mandag har han to ugers ferie . Det er skønt for ham .

Men nu vil jeg lige i Fakta og købe lidt lækkert til i dag og så vil jeg hygge mig og slappe af ,

Sender en kæmpe krammer til søde JHN jeg håber bare du har det godt og passer lidt på dig selv .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det lyder da som om, du er stresset, om det så er pga skolen eller menstruation eller andet. Men det er jo vigtigt, at du tager det alvorligt under alle omstændigheder, så det er godt, at du er opmærksom på det. Så må du prøve at få slappet af i weekenden.

Det lyder godt, at du skal skrive i hånden. Det kunne jeg også bedst lide. Sejt at du tager af sted til fransk, selvom du ikke behøver. Godt gået!

Åh, så kan du se frem til en påskeferie, det bliver da dejligt. Hvad er det for et projekt i billedkunst? Ikke noget med sten, vel, haha.

Så kan du hygge dig alene i dag, når manden er væk. Se hvad du vil i tv og spise guf. :)

Jeg håber også, du passer på dig selv, min ven! Du fortjener at have det godt!
Mange tanker til dig og stort kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. marts 2017 11:51