Læs dagbog

Rigtig øv

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. marts 2017 12:32

Ja øv jeg bløder rigtig meget i dag .. og det tager bare alt min energi ... Ja og så får jeg også ondt i halsen ... øv bøv ...
Nå men jeg har taget nogen smertestillende og så går det nok .

Ja jeg burde læse lektier men jeg har ingen kræfter lige nu ... Men jeg skal læse lidt på mit religion inden i morgen .. vi skal jo lave noget gruppe noget om karma og samsara i morgen .. Det er ok skal bare læse to sider og nok tage lidt noter og finde nogen sjove ideer til fremlæggelse. Gider seriøst ikke lave Fransk eller tysk ha ha ... Godt der kun er en uge til der er lidt mindre undervisning .

Nå men manden er jo på arbejde og jeg nyyyydder fred og ro ... Ja jeg har intet overskud i dag ...

Nå men jeg vil bare hygge og jeg skal ikke lave mad for manden giver *ferie pizza* i aften for han har jo ferie de næste 14 dage det er dejligt for ham . Han er sååå træt .

Søde JHN jeg håber du har det godt ... jeg tænker meget på dig og vil bare gerne hjælpe dig nu hvor det hele er så svært for dig .
Du spurgte om mit *projekt* i billedkunst ... det er noget vi skal lave til vores eksamen ...
Ja jeg ved ikke helt hvad det går ud på har spurgt min lærer men han vil ikke rigtig svare på det ha ha ... fjols ... Nå men ikke noget at stresse over der ...
Jeg sender dig masser af sol og varme og jeg hepper på dig selvom jeg er lidt træt ... men det går jo nok det hele min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Æv, hvor er det træls for dig, at du får det så skidt. Kunne det dog ikke bare stoppe en gang for alle. Ja, det må tage en del energi. :/

Jeg håber, du får læst religion, så du kan være med i gruppen i morgen. Det skal du nok klare. Du må tage det lidt ad gangen, hvis det er. Ja, nu kan du glæde dig til, at der bliver mindre undervisning snart. Du kan se en ende på det. Det er da rart.

Du må få lavet religion og så slappe af bagefter! Og så kan du glæde dig til pizza, mmmm. Det kunne jeg godt dyrke også. MIn "mad" i dag er vist et rundstykke, ha.

Tak min ven, jeg ville også gerne hjælpe dig. Ja, der er hele tiden noget, men vi klarer det så godt, vi nu kan. Ja, det skal nok gå!

Ah okay, du ved heller ikke så meget om projektet. Ja, sjov lærer I har der, haha. Nå, men så må du vente og se, hvad han finder på. Nej, ikke noget at stresse over. Du må forholde dig til det, når det kommer.

Kan du passe på dig selv og få slappet rigtig godt af i dag!
Mange tanker til dig min ven og stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. marts 2017 12:45