Læs dagbog

det er svært

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 26. november 2017 15:17

Ja det var lidt en kedelig dag i går .. Jeg troede jo vi skulle have besøg af en af vores venner . Men han kom åbenbart ikke ..Ja vi hørte ikke noget fra ham hele dagen og jeg gik bare og ventede det er lidt stressende. Ja ved godt han er syg og nyopereret og alt muligt og han ville skrive hvis han kunne komme . Men jeg synes godt han lige kunnet have givet besked .
Det var ikke fordi vi havde gjort klar til han kom eller noget og min mand ville åbenbart ikke skrive til ham ja ok .. men bare stressende for mig at gå og vente og han så ikke kom ... Men ok manden gav mad så det var jo fint og jeg havde ikke købt noget eller lavet noget klar til ham .

I dag sidder jeg bare og lader op til i morgen.
Ja skal jo ind til byen og mødes med mine veninder ... Det er lidt uoverskueligt lige nu magter ikke så mange mennesker. Ja og det er lige midt på strøget vi skal mødes .. puha men ok jeg overlever jo nok . Men det er bare svært for mig .

Jo mere jeg tænker over det jo mere overvejer jeg at udskyde min filosofi eksamen. Ja jeg er jo overhovedet ikke klar og har jo ikke lært en skid .. men kan bare ikke klare at tænke på den nu . Nå men bare en tanke .

Ja er bare træt .. af skole og stress og puha det hele ... Jeg glæder mig bare til Græsk eksamen er overstået .. Ja og så holde jul og slappe af . Kan ikke mere seriøst ... Er bare træt af stress er bange for at gå helt ned igen.

Ja og så er vulkanen på Bali igang med det helt store udbrud. Der kommer røg og ild ud af den det er helt vildt . Ja det står også på Ekstrabladet og jeg har jo mange venner dernede der ligger billeder ind på Facebook.

Sender masser af kage og tanker til søde JHN.
Håber du har en hyggelig weekend og at du ikke er alt for skuffet over vild med dans .Ja det var jo *den forkerte* der vandt . øv øv. Men måske kan en frøkage hjælpe lidt søde ven . Håber bare du er ok og du ikke er druknet i reoler og papirer og alt det andet du har gang i . Knus og tanker fra din ven her .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Åh, jeg hader også at gå og vente på, om nogen kommer eller ej. Ja, man kan da i det mindste skrive. Ej, men det forstår jeg så godt, at du var træt af! Ja, det er vildt stressende, og man føler ikke, man kan gå i gang med noget andet.

Jeg håber, det bliver en god dag i morgen, og at du glemmer de mange mennesker, når du er sammen med veninderne. Skal I læse eller bare hygge? Nok begge dele?

Ja, du kan da udskyde filosofieksamen, hvis du ikke føler dig parat til den eller ikke kan overskue flere eksamener på en gang. Hvis du alligevel vil skifte til sommer, så er der da heller ingen grund til at stresse vildt meget nu. Du skal i hvert fald ikke gå ned pga det, og hvis du kan mærke, at du er på vej derned, så er det søreme om at lytte til dig selv! Husk at passe på dig selv, ikke!

Jeg har slet ikke hørt om Bali, men det lyder da ikke for rart. :/

Nej, jeg er ikke skuffet over "Vild med dans", for jeg har godt kunnet se og høre, at rigtig mange holdt med Sofie og Michael, og så er det jo bare godt for alle dem, at de vandt. :) Men jeg havde da håbet på noget andet, haha. Men sådan er det jo med sådan noget underholdning.

Jo tak, jeg vil gerne bede om en kermitkage alligevel, haha. Jeg er faktisk ved at drukne i redigering mm. :) Men jeg er nået langt i dag, så det er dejligt!

Kan du have det godt, min ven! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 26. november 2017 18:48