Læs dagbog

Hyggelig dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 28. november 2017 09:19

Det var faktisk en super hyggelig dag i går med mine veninder . Vi mødtes inde i byen og var i Studenterhuset . Det er et rigtig rart sted med en hyggelig cafe med god musik og jeg fik en kop varm kakao for næsten ingen penge.
Ja det er jo et sted for os studerende på uni og vi kunne sidde og snakke og grine og der var ingen der gloede ondt på os ha ha .
Vi er totalt rebelske ha ha vi gider ikke alle dem på skolen der bare ingen humor har .
Så da vi havde lavet en del grammatik og aftalt nogen ting så gik mine to veninder ude i byen og købte matchende julebluser ha ha med nisser på og hvad ved jeg og dem vil de tage på her næste gang vi går til undervisning sammen . Det bliver så sjovt altså folk snakker jo allerede om os bag vores ryg og nu kan de snakke noget mere .. Ja vi havde det bare så sjovt i går og jeg var slet ikke stresset selvom jeg var inde i byen og inde på strøget .

Det er bare fedt med folk der forstår mig og vi har det på samme måde med de andre på skolen . Men vi kan også være seriøse og kigge på eksamen . Vi har aftalt at vi går til bibelkundskabs eksamen og så laver vi jo også den græske sammen og så udskyder vi vores filosofi eksamen . Ja sådan er det jo bare lige nu .

Ja og de har også det der med at stresse selvom vi jo ikke kommer til undervisningen mere .. det kører jo hele tiden i baghovedet . Det er så svært for folk udefra ( især mødre) at forstå . Ja det var bare en rigtig hyggelig dag i går .

Sender søde JHN en mega kasse juleslik ja og kage og det hele . Håber du har det godt og at det går godt med at få styr på din bog . Ja jeg var alt alt for træt til at skrive noget som helst i går men jeg tænkte meget på dig .
Jeg er så glad for du er her og at vi to forstår hinanden . Ja du er bare en rigtig god veninde. Pas nu på dig selv i dag min søde ven.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er da dejligt, at I både kan få læst og hygget og grinet. Ja, der skal helst også være plads til begge dele. Sjovt med bluserne. :)

Det lyder som en god plan at få græsk og bibelkundskab overstået og så kigge på filosofi senere. Det er jo ikke godt at stresse, og jeg tror, at mange studerende er stressede, og det kan jo ikke være meningen, at man skal gå ned på at læse. Jeg håber, I finder ud af det på den måde, og at det hele kommer til at gå op i sidste ende.

Jeg har slet ikke styr på bogen i de her dage, haha, men det kommer jo nok igen. Måske i aften. :) Lige om lidt står den på tv og æbleskiver. :) Og så al din juleslik bagefter, haha, ja tak for det.

Kan du hygge dig og slappe lidt af og passe på dig selv! Mange tanker og krammere fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. november 2017 15:19