Læs dagbog

Lidt bedre

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. juni 2016 14:40

Jeg sov nogenlunde i nat og har det meget bedre i dag . Så jeg tror ikke jeg behøver at tage til lægen med det ( Sender lige en tanke til *mor* JHN he he) .
I dag har jeg købt ind til en lækker salat .. har ikke den store appetit ... og har heller ikke så mange penge så det er godt med en lækker salat .

Ja en god smoothie kunne være lækkert det må jeg købe ind til når jeg får penge ha ha .. men tak for tippet JHN .

Ja ingen slik og ingen kage i dag og det passer mig fint ... jeg drikker vand og ikke sodavand .. det er også meget bedre for mig.
Ja jeg vejer mig så ikke .. det gider jeg bare ikke bliver stresset af det ... men kigger på min mave hver dag ha ha og håber den ser lidt mindre ud ... Ved jo bare jeg gør noget godt for min krop nu så kommer det hele hen ad vejen og så når vi skal rejse i efteråret så kan jeg måske købe noget nyt tøj for jeg har næsten ikke noget nu jeg kan passe ... jo trøjer og tshirts og shorts men ikke bukser det mangler jeg virkelig har kun to par ... men det er fint nok .

Nu vil jeg slappe af ... kan mærke jeg er lidt træt oven på alt det med sygdommen i weekenden og jeg nyder bare fred og ro .

Sender en krammer til JHN ... du er den bedste husk på det

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Dejligt du har det bedre! :) Så slipper du for lægen i denne omgang. Og godt at du har sovet godt, det er jo vigtigt.

Jeg skal også have salat ... kartoffelsalat, haha.

Du er sej med ingen kage og slik og sodavand. Det er sgu godt gået! Jeg synes, du er super sej!

Og flot at du ikke vejer dig. Det ER også virkelig stressende. Fint at du kigger på din krop og dit tøj, det er også den bedste måde. Ja, så må du købe noget nyt tøj senere, det har du også fortjent!

Nej, DU er den bedste, haha. Husk også selv det, ikke!

Pas godt på dig - og jeg beundrer dig for din standhaftighed mht slikket, skide godt!
Mange tanker og kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. juni 2016 17:46