Læs dagbog

Bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 27. juni 2018 14:01

Jeg er træt .. sov virkelig dårligt i nat ... Havde ondt i hele kroppen og det er bare varmt .
Ja og jeg havde også lige næseblod og så kan jeg slet ikke sove så er det svært at trække vejret .. øv ...
Men ok det er omkring denne her tid jeg får min mens og nogengange får jeg den jo ikke men får det bare skidt og jeg føler mig fed og oppustet.
Ja bare øv ... og jeg har INGEN energi .. Er træt hele tiden og har ondt i kroppen .
Jeg skal købe fødselsdagsgave til min mor der kommer på Søndag og jeg har seriøst ikke overskud ... Jeg plejer at elske at gå ud og se på gaver og hygge men jeg har bare ingen kræfter .
Men i morgen der SKAL jeg ud det bliver jeg nød til . Jeg skal ud og se på gave til min mor men jeg har bare ikke lyst til at gå i centeret .. Men jeg finder nok på noget .

Ja mor kommer jo på Søndag og det er hyggeligt .. Vi havde snakket om en ny kineser men den åbner først kl 17 og mor er mest til frokost og det passer os helt fint .
Vi tager nok på den lokale italiener .. den er rigtig hyggelig og lækker og den ligger lige ved siden af os næsten . Ja det bliver hyggeligt og nemt og hun har jo ikke hundene med fordi vi skal ud og spise .

Ej men nu vil jeg bare gå ud i køkkenet og finde noget koldt at drikke ha ha og vente på manden kommer hjem . Ja godt jeg har ham og har mit dejlige hjem at være i .

Sender sødeste JHN masser af kølige nååå nej varme tanker du elsker jo varmen ha ha .
Ja og sender dig masser af fred og ro for dumme larmende nærgående naboer he he .
Pas nu godt på dig selv min søde ven .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det er godt nok varmt, og jeg sov også virkelig dårligt i nat. Men ja, jeg elsker varmen, haha. Men jeg håber, det hjalp at ligge i fryseren, haha, du er sjov. :)

Okay, så selvom du ikke får menstruation, så får du alligevel symptomer? Det er da mega træls, ven. Jeg håber, du snart kan slippe for det bøvl. Ja, jeg gider det heller ikke selv mere, men mit er blevet nemmere nu med overgangsalderen, så det er jo dejligt, hvis det varer ved.

Det er også varmt at skulle ud at shoppe, men jeg håber, du finder en fin ting til din mor. Det lyder hyggeligt, at I skal ud at spise, det er bare godt. Og italiensk mad er lækkert, mmmm.

Ja, det er godt, at du har din søde mand, og at I kan passe på hinanden.

Jeg håber, du vil sove godt i nat. Kan du passe på dig selv og prøve at finde de kølige steder, haha. Ja, du må sove uden dyne og have ventilator tændt eller sådan noget.

Mange tanker og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 27. juni 2018 18:21