Læs dagbog

Mere varme

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 25. juni 2018 16:38

Jaaa nu kommer der mere varme ( læs selv det ironiske i det her) ha ha ... Ej men det er bare lummert i dag . Håber på lidt regn eller en god tordenbyge men det er nok ikke realistisk .

Nå men altså jeg må jo bare overleve alle andre synes jo det er fedt med overdreven varme ha ha .. godt jeg har min ventilator .

Ja men det er bare ikke fedt når det bliver varmt igen og de skide polakker står ude på svalegangen og ryger og snakker .. uanset hvad så kommer deres røg altså lige over i vores lejlighed og det er sq ikke ok .
Jeg ville rigtig gerne gå ind og snakke med vores nabo om det men manden virker ikke så vild med det .. må altså have gjort noget ved det så vi ikke skal rende og lukke vinduerne hele tiden .
De har det også med at komme hjem omkring midnat og så skal der jo lige snakkes på svalegangen .. ej er bare træt af dem .
Men ha ha Polen tabte i VM i fodbold og er ude af VM nu ... ej jeg er ikke skadefro slet ikke ...

Ja ellers sker der jo ikke så meget . Manden arbejder meget og ja jeg sidder bare her alene og røvkeder mig .. har ikke overskud til at gå ud og ved heller ikke hvor jeg skulle tage hen .. har jo ikke ret mange penge ha ha. Men på Søndag der kommer mor det er hendes fødselsdag og vi skal ud og spise på en ny kinesisk restaurant vi ikke har været på før det bliver godt . Ja mor har ellers været rigtig ked af det for hendes ene hund har været meget meget syg . hun var faktisk tæt på at få hende aflivet men heldigvis fik hunden det bedre ja puha det var ikke sjovt .

Sender søde JHN noget kold cola og lidt kage håber du har det godt søde ven . Jeg så du skrev i går du havde taget mod og fik snakket med underboerne om en klaprende dør .. hvor er du bare sej !!! Bare jeg også kunne gå ind og snakke med min nabo .. han er jo rigtig sød og vi har det godt med ham og måske kunne han hjælpe med at få snakket med de skide polakker .
Det med min skole jeg har jo 3 forsøg og jeg har kun brugt de 2 så har et tilbage og jeg vil jo prøve at gå op i bibelkundskab til August måske .. Så længe jeg er tilmeldt hold og tilmeldt eksamen så sker der vist ikke noget heldigvis . Men tak fordi du tænker på mig .
Pas nu på dig selv og kom noget kage i ørene ha ha .. det dæmper nok larmen men er måske ikke så sundt .




Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, så er det blevet varmt igen. Jeg synes jo, det er dejligt. Har siddet og svedt ude på værestedet hele dagen. :)

Jeg synes da, du skal snakke med naboen om polakkerne, når det generer dig så meget. Ja, men det er selvfølgelig ikke så godt, hvis din mand ikke er så meget for det, men det er jo heller ikke rart at leve med. Ja, jeg tænkte, at jeg ikke kunne holde den klaprende dør ud, så jeg fik det gjort. Så er der jo så meget andet, jeg ikke siger, men noget må jeg leve med. :)

Jeg er lidt træt lige nu, måske af at sidde ude. Så det bliver bare en hurtig hilsen. Men godt at du har styr på det med eksamenerne og SU. Der skulle nødig gå kuk i det.


Kan du have det godt og huske at bruge din ventilator. :) Mange tanker til dig og krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 25. juni 2018 19:45