Læs dagbog

Nu holder jeg weekend!!!!

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 29. april 2016 17:25

Ja så blev det endelig weekend og jeg vil slappe af !!! .
Jeg kom i skole i dag men hvor er jeg dog træt af min latterlige kemilærer ... han er bare det mest nedladende menneske der findes ... han havde overhovedet ingen forståelse for at jeg skulle til begravelse på Fredag ... men ok han kan rende mig et vist sted .. har min veninde der tager noter til mig og hjælper mig .

Jeg kunne slet ikke koncentrere mig i skolen i dag ... var ligesom om mit hoved bare var slået helt fra ... men ok jeg var der og det var fint nok .
Heldigvis fik jeg i morges en sms om at fransk var aflyst så havde jeg ikke dårlig samvittighed over at tage hjem .

Så kom jeg hjem og jeg har lavet en lille *hjemmelavet lagkage* bare sådan med flødeskum og chokolade og krymmel til at hygge mig lidt med i weekenden . Kan jo ikke bage eller noget nu .
Jeg giver også pizza i aften og skal hygge med manden . Det bliver godt trænger til en der forstår mig og som lytter til mig .

Min mor har ringet rigtig mange gange i dag ... og det har stresset mig .. det er noget med hun har brug for en advokat til at hjælpe med det med dødsboet .. ja ikke lige noget jeg har forstand på . Men min halvsøster er advokat og har mange forbindelser så først ville min mor snakke med hende ... og så skulle jeg skrive til min søster for at få hende til at kontakte mor . Men så ringede min mors veninde og sagde hun kendte en advokat og så skulle jeg IKKE skrive .. men så skulle jeg alligvel .. OMG jeg er forvirret og stresset... Nå men mor kontakter hende selv nu så det er fint nok ...

I aften vil jeg bare se ringenes herre ... eller måske *venner* he he og æde mig syg og dårlig i kage. slik og pizza ... bare lukke det hele ude og glemme stress og jag ...

Søde JHN det er sjovt du skriver det med du har set afsnittene af venner så mange gange og du kan replikkerne ... sådan har jeg det med ringenes herre ... kan det hele og driver min mand til vanvid hver gang fordi jeg siger replikken inden skuespilleren selv siger det he he ...

Men seriøst jeg vil have fred i aften ... bare stresse af og glemme eksamen og lektier og min mor ( selvom jeg elsker hende) ... har bare brug for at hygge mig og vide jeg ikke skal noget i morgen ...

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Jeg synes, du er sej, at du kommer i skole på trods af alt. Godt gået! Det lyder ikke rart med den kemilærer, desværre er der nogen, der er sådan. :/ Men ja, op i r med ham, ha.

Lyder lækkert med hjemmelavet lagkage. Hvorfor er det, du ikke kan bage? Mangler I en ovn, eller hvordan var det nu?

Jeg har spist kage og pizza og har KVALME, ha. Så kan jeg lære det, eller noget.

Okay, det lyder lidt forvirrende og stressende med din mor, men godt hvis hun har fundet ud af det selv nu.

Hvor sjovt at du også kan replikkerne fra Ringenes Herre, haha. "Stakkels" din mand. Ej, han må bare finde sig i det, haha. På værestedet snakker vi ofte om "Venner" og siger, "ej, det du sagde der, det er ligesom, da Rachel sagde det ...", du ved. Det er da sjovt. "Lillebror" sagde til mig forleden, "hvor gammel er det nu, du er ... ah, så er du jævnaldrene med Jennifer Anniston, det er nok derfor, du kan lide Venner" (hvad han også selv kan), haha. Sjovt.

Jeg håber, du vil hygge dig rigtig godt i aften og i weekenden og bare slappe af sammen med din mand! Det fortjener du!

Stort kram til dig fra jhn

Skrevet af JHN1, 29. april 2016 18:06