Læs dagbog

Total slappe af dag

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 30. april 2016 20:21

Jeg har bare slappet af i dag ... har ikke lavet noget ... Trængte seriøst så meget til at koble af fra det hele . Det har jo været lidt af en skod uge .
Jeg er også begyndt at få eksem igen ... øv bøv. Godt jeg har noget creme jeg kan smøre det med .

I går der hyggede jeg med manden . Vi fik en rigtig lækker pizza og sad bare og snakkede om alt og intet det var skønt . Jeg lavede også en lagkage men den var sq lidt kvalm for meget flødeskum ha ha ... Nå ja og så så jeg venner på dvd og tænkte på min gode veninde JHN .. he he ...

Grunden til jeg ikke kan bage er fordi vi har kun en lille miniovn med to kogeplader og ikke et rigtig komfur . Vi køber et rigtig komfur når jeg får læseferie så jeg kan være hjemme og tage imod det .

Jeg har snakket med min mor i dag ... hun har det heldigvis bedre og er ikke så stresset som hun siger så skal det nok gå det hele .

I aften skal jeg bare slappe af ... magter ikke så meget og det er skønt bare at have fri og lave ingenting .

Måske skulle jeg se noget Two and half men ... jeg elsker den serie og den får mig til at slappe og grine ... Lad os se hvad jeg finder på .

Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Det er dejligt, du kan slappe så godt af i weekenden. Det er nok også tiltrængt. Det tyder da også på lidt stress, når du begynder at få eksem igen. :/

Det lyder som en hyggelig dag med pizza og snak. Og lagkage, mmmm. Haha. Men jeg kan forstå, du også fik kvalme. Vi er nogle kønne nogle, hva! :)

Ah ja, nu kan jeg godt huske, du har sagt det med miniovnen før. Men godt at I snart får noget bedre så.

Dejligt at din mor har det bedre. Det må også være en stressende tid for hende.

Og du har set Venner igen også. Fedt. :)

Jeg ser Barnaby om lørdagen. Det er altså også godt. :) Så det vil jeg gå hen og se, og så må dy hygge dig med manden og tv! Jeg har set Two and half men ... men meget sjældent og lidt tilfældigt. Men det vigtigste er, at vi finder noget, der får os til at slappe af og evt grine. :)

Kan du passe godt på dig selv!
Knus og mange tanker jhn

Skrevet af JHN1, 30. april 2016 21:03