Læs dagbog

Her på falderebet

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 4. juni 2019 22:03

Til en ny dag, som jeg ikke håber bliver som denne dag, det er godt nok været spildt hver eneste dag er kostbar.

Hvor meget tidsspilde er der, sov til halv 10 hvorfor i alverden det, Lavede da ikke om på nat og dag kom lidt senere i seng men var da ikke natteravn. Køleskabet var tomt og tig ned på den lokale kebabpusher og fik lidt frokost Der er meget billigere og sundere alternativer. Op med humøret du gamle kunne man jo sige, Hold dig munter en vending jeg ynder selv at bruge, bevæg mundvigene opad, men øjnene skal også føle med ellers bliver det falsk, der er mange huskeråd til et sundere sind og det kan betale sig at være lykkelig siges det Hvordan kan denne her dag var en lykkelig dag har jeg ingen anelser om. Sådan en dag som i dag kommer aldrig igen, sådan dag som i dag bliver aldrig husket, men også en dag mindre at leve i.

er ikke særlig poetisk i dag med sommeregn osv. så ja men har et publikum på og det giver god mening at skrive lige samle tankerne. Og er glad for dem der lige bruger 2 minutter på alt mit ævl.

Og der er valgkamp i morgen husk nu at stemme jeg har fundet min kandidat så hende på noget regional tv. Hun får min stemme. Vi har brug for nye kræfter i dette støvet og uomgængelig folketing, hvor vi dybest set ikke aner hvad der foregår og hvert fjerde er vi blot stemmekvæg.

Det var et indlæg lidt i øst og vest så vil jeg bare på falderebet ønske godnat og godmorgen til jer i morgen der læser dette. Og dagen i morgen kommer ikke igen...