Læs dagbog

Grundlovsdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 5. juni 2019 18:36

Og Demokratiets festdag eller kampdag efter temperament. Jeg ser det som en dag i mit liv og dagen kommer ikke igen. Men godt vi har et demokrati.

Var nede og stemme, kom rimelig hurtigt til fadet satte mig kryds måske kommer vedkommende ikke ind, men om ikke andet ligesom Europaparlamentsvalget håber jeg vedkommende for mod til tilværelsens mulighed, nogen tror på vedkommende ja tror på hende. Så kandidaten i går hun var ret skrap, og ser drøn godt ud, er det ikke lidt overfladisk, jo måske men den ungdom de skal til den næste generation skulle gerne have en god potion vilje til forandring. ifølge mig.

Jeg kan gå rolig i seng der er vist nogen der er på en umulig opgave i Magtens maskinrum.

var til brunch og nyd vejret og ude til grundlovsmøde med en lille forsamlingen den hårde kerne der altid dukker op, fik sunget lidt med koret, kønt var det nok ikke hele tiden. så ligger man bare på langs man orker ikke mere varmen, man bliver dvask Sommeren er kommet til Danmark og de lyser nætter det er aldrig rigtigt mørkt. Hvorfor brokke sig over det, gjorde jeg lige det. lidt måske. Så må man få noget ud af aftnerne og morgenerne. og sov ikke til halv ti den var faktisk 7