Læs dagbog

Ude blandt folk

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 7. juni 2019 19:25

Er i en god periode, for tiden 7-9-13 hvornår det skifter, har overskud har endda rodet lidt op og taget noget af opvasken, jeg gider den nok den helt store skalle i morgen og måske hvis jeg kan nå det en tur os frisøren er lidt langhåret, der ser ikke så kønt ud, inden jeg skal ude og passe min forældres hus og have, og deres kat, det er blevet en tradition i familien. mens de tager til Østrig.


Var ude blandt folk på motionscenteret og cyklede mine 22-23 kilometer mens fjernsynet kørte, mødte en meget høflig moden dame nok i 50erne, som høftligt spurgte om hun måtte cykle ved siden af mig, jo hvorfor ikke og snakken var kortvarigt og overfladisk, men er det ikke sådan alt relation starter høfligt og overfladisk? Motionscenteret er et sted hvor alt er muligt i teorien man falder i snak og der sker ting sager. Hvad er så det der gør at man kommer et spadestik længere ned en dette første skridt. Ja tilfældigheder vel, det rigtige sted på rigtige tidspunkt, det rigtige smil, øjenkontakt en kæk bemærkning en lille joke et kompliment at være selvironisk uden at være arrogant og uden at være selvglad, det er mit bud.

Da jeg var i Aldi og handle fik jeg øjenkontakt med en muslimsk kvinde, i teorien kan det fører til alt muligt, men i 99% af tilfældene var ja en høflig gestus? Hvad siger smilet? hvorfor smiler ma?, Har mødt nervøse smile, akavet smil, undvigende smil og uægte smil, man smiler godt med munden men øjnene skal også være med og ægte smil.. er det smilet det fører til det helt store, romance, kirkeklokker og sviger mekanikken og et parcelhus ud i en eller anden forstad, smilet baner måske vejen. Kan huske fra min unge tid hvor alle bare skulle finde kærester og jeg sad der ingen vil have mig. Hvad gør de som jeg ikke kan finde ud af? men det er jo sådan det starter, man går ud blandt folk, og det var jeg i dag. ikke af nød ikke fordi køleskabet var tomt jo det var det men jeg tvang ikke mig selv jeg gjorde det bare. Måske møder jeg en, jeg leder ikke ligefrem når man leder, leder man altid forgæves og man ligge ikke mærke til det egentlig tæller, den første kontakt.

Nu er der snart landskamp og var jeg ikke ude blandt folk havde jeg overset dette, det var vist i en reklame i en radioudsendelse. Jeg tror jeg spiller på Danmark en 1-0 sejr og miraklet i Schweiz sker hvis kun en gang hvert 10ende år, den endte jo 3-3 efter at Danmark var bagud 0-3, det bliver nok en jævn kedelig kamp. I morgen vil igen være ude blandt folk det er jo faktisk ret interresant og betragte andre, " antropologisk feltstudie"