Læs dagbog

Kan man få en mikrodepression?

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 8. juni 2019 18:51

Det er en uge siden eller deromkring hvor det har været en anelse tungt, nu er der lidt mere spræl i mig, eller er det bare en fase? eller er det noget helt tredje. Bipolar er det ikke, eller hvad? ved ikke særlig meget om bipolar, så vidt jeg er orienteret får man nedture uden grund og i den anden ende en fuldstændig almægtig følelse af liv eller sorger er væk pist forsvundet man har det pragtfuldt. jeg får nedture af en grund, og får ikke sådanne lykkefølelser hvor man er i himmelens forgård. Det kan være svært at indkapsle grunden, sidste gang var en rigtigt spændende tur til Sverige tilbage i april, så ramte trivialiteterne med 120 i timen da jeg kom hjem og efter en uge begyndte nedturen den begyndte allerede da jeg nåede Danmark i det små.

Er det det det hul jeg er ved at komme op af? Og er også begyndt at blive småfrusteret over hvor jeg nu skal tage hen.

Når men jeg er nu tror jeg nok kommer over en mikrodepression eller hvad eller har jeg haft den længere uden at vide det?. Jeg får dårlig perioder sådan har det været i de sidste måske 10 år, det er ikke bare en dårlig dag. Spekulere jeg for meget, den har jeg hørt før, tankerne forsvinder ikke ved at tænke dem ihjel. Det er vist et emne jeg kan snakke med min psykolog om den 19 juni.


Er det ovre hvornår kommer næste lad den komme håber det ikke det kræver ekstra energi , et mentalt maratonløb.

de tanker kom så pludselig, der kom ned igennem mig hjerne til fingerspidserne, Ellers har jeg hentet et køleskab som en af kommune flygtningefamilier har købt for billige penge sammen med lederen af de lokale røde kors. et være postyr, men en nabo var hjemme og gav et nap med. Og inden vi skulle hente Køleskabet kunne jeg ikke finde mine nøgler, og her er min lunte ret kort, min tålmodighed er også kort hvis computeren er langsom. Men fandt en reservenøgle. Fandt nøglerne igen da jeg kom hjem havde smidt i skraldespanden sammen med en plasticpose. snak lige om distræthed!

Når jeg må løbe og hvis i har nogle gode bud om der er noget der hedder mikrodepressioner, så vil jeg gerne hører det... eller er det bare en lang depression jeg ikke helt forstår?

Kommentarer fra andre brugere

Hej Martin

Jeg ved ikke, om der findes mikrodepressioner, men jeg har det ligesom dig, at jeg nogle dage synes, det går okay og andre dage tænker, at nu orker jeg ikke mere. Jeg føler heller ikke, at det bare er en dårlig dag, men min læge siger, at det ikke er en depression (som jeg har haft nogle stykker af før).

Måske er det "bare" frustration over nogle ting eller over hverdagen, som måske kunne køre bedre. Føler du, at dit liv er okay generelt, eller savner du noget indhold? For du skriver, at trivialiteterne ramte, og sådan kan jeg også have det, at jeg synes, hverdagen er lidt forudsigelig, og der måtte godt ske noget mere.

Ja, jeg ved ikke, hvad det er, og jeg kender dig jo ikke så godt, men har din læge ikke et godt bud på, hvad det kan være?

Jeg tænker også for meget, og du har ret, det er ikke altid hensigtsmæssigt.

Jeg håber, du trods alt har et tåleligt liv.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 9. juni 2019 18:47